Başkan fabrikada, işçiler Sendikada!

Başkan fabrikada, işçiler Sendikada!

Zonguldak’ın Ereğli İlçesinde, Türk Metal Sendikası Şube Başkanı Metin Ercan, yetkili oldukları Ereğli Demir ve Çelik Fabrikaları’nda ‘uyuşmazlık zaptı’ tutulan 27. Dönem Toplu İş Sözleşmesi görüşmelerinde üyelerinin gösterdikleri kararlı tutum ve duruşlarından son derece memnun olduklarını bildirdi.
Sendikanın resmi internet sitesinde yer alan haberlere göre Ercan, beraberinde şube sekreteri Yakup Yılmaz, Şube Mali Sekreteri Hakan Eskibina, Şube Teşkilatlanma Sekreteri Turgay Kavak, Şube Eğitim Sekreteri Birol Onay, İş Yerleri Baş Temsilcisi Altan Kalfa ve iş yeri temsilcileri ile ünitelerdeki işçi ziyaretlerini tamamladı.
Ziyaretlerde üyelerini, sözleşme görüşmeleri ile ilgili bilgilendiren Ercan, çalışma ve aile yaşamlarında sağlık ve huzur dileğinde bulundu.
Bu arada Ercan, Erdemir bünyesindeki Erdemir Çelik Servis Merkezi (ERSEM) ve TAT Metal AŞ’deki üyeleri de ayrı ayrı ziyaret etti. Bu ziyaretlerinde ise üyelerin çalışma koşullarını inceleyen Ercan, üyeleri ile görüş alışverişlerinde bulundu.
Diğer yandan, Türk Metal Şube Başkanı Ercan’ı, üyeleri de sendika binasında ziyaret ettiler.
Şirketin çeşitli ünitelerinde çalışan Erdemir işçileri, gruplar halinde geldikleri sendika binasında Ercan’ın ziyaret ederek, Türk Metal’e olan bağlılıklarını dile getirirken, uyuşmazlık zaptı tutulan 27. Dönem Toplu İş Sözleşmesi görüşmelerinde sendikalarına her türlü desteği vermeyi sürdüreceklerini belirttiler. Ercan da üyelere, ortaya koydukları kararlı tutum ve duruştan dolayı teşekkür etti. Üyeler, Şube Sekreteri Yakup Yılmaz ve Şube Mali Sekreteri Hakan Eskibina’yı da odalarında ziyaretin ardından Sendika lokalinde toplandılar.
Türk Metal Karadeniz Ereğli Şube Başkanı Metin Ercan, lokalde toplanan üyelere, sözleşme görüşmelerine ilişkin detaylı bilgiler aktardı.

Haber Merkezi

Güncelleme Tarihi: 23 Aralık 2018, 16:41
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER