BAŞKAN OCAKCI'DAN İLK İZLENİMLER…

BAŞKAN OCAKCI’DAN İLK İZLENİMLER…

BAŞKAN OCAKCI'DAN İLK İZLENİMLER…

Cumhuriyet Halk Partisi’(CHP)nin 36. Olağan Kurultayı  Ankara Spor Salonunda yapıldı.  Adalet ve Cesaret temalı kurultayda mevcut Başkan Kemal Kılıçdaroğlu ve Yalova Milletvekili Muharrem İnce Genel Başkanlık için yarıştı.

Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu ve Muharrem İnce genel başkanlık için yarıştığı CHP’nin “Adalet ve Cesaret” Kurultayında Kemal Kılıçdaroğlu yeniden başkan seçildi.

Kemal Kılıçdaroğlu 790, Muharrem İnce 447 oy aldı.

BAŞKAN OCAKCI’DAN KURULTAYA DAİR  İLK YORUMLAR

CHP Karadeniz Ereğli İlçe Başkanı Şerif Sertan Ocakcı, Gülüç Belediye Başkanı Gökhan Demirtaş ve Karadeniz Ereğli Önceki Dönem Belediye Başkanı Halil Posbıyık, Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir’in de oy kullandığı Kurultayda Karadeniz Ereğli’den çok sayıda yönetici de destek verdi. 

CHP Karadeniz Ereğli  İlçe Başkanı Şerif SertanOcakcı Kurultaya ilişkin ilk izlenimlerini Haber Merkezimiz ile paylaştı.

Ocakcı 36. Kurultaya dair  Haber Merkezimize yaptığı açıklamada, CHP 36. Olağan Kurultayını Ankara’da gerçekleştirdi. İlk gün Genel Başkanlık  seçimleri tamamlandığını,ikinci günde ise Parti Meclis Üyelik Seçimlerinin yapılacağını söyleyerek, kazanan CHP olduğunu vurguladı.

Ocakcı açıklamalarında ayrıca şu görüşlere yer verdi;

“Mevcut Başkan Kemal Kılıçdaroğlu ve İzmir Milletvekili Muharrem İnce’nin Başkanlık Seçimi için aday oldular. Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu ve Muharrem İnce genel başkanlık için yarıştığı CHP’nin “Adalet ve Cesaret” Kurultayında Kemal Kılıçdaroğlu yeniden başkan seçildi. Kemal Kılıçdaroğlu 790, Muharrem İnce 447 oy aldı.

 YOĞUN KATILIM…

  1. Olağan Gene Kurultaya Karadeniz Ereğli’den kalabalık bir grupla destek verdik. Kurultayda, M. Akif Hamzaçebi, CHP Genel Sekreteri Kamil Okyay Sındır, CHP Genel Başkan Yardımcısı Öztürk Yılmaz, CHP Genel Başkan Yardımcısı  Engin Altay, CHP Genel Başkan Yardımcısı  Özgür Özel, Kahramanmaraş, Milletvekili  Ali Öztunç ve Dost insan   Eren Erdem ile de görüşerek istişare yapma fırsatı bulduk.

Kurultayda  Zonguldak’tan 10, Karadeniz Ereğli’den de Gülüç Belediye Başkanı Gökhan Demirtaş, CHP Karadeniz Ereğli İlçe Başkanı Şerif SertanOcakcu ve Karadeniz Ereğli önceki dönem Beldiye Başkanlarından Halil Posbıyık olmak üzere 3 kişi oy kullandık.

Kurultaya ayrıca Zonguldak Belediye Başkanımız Muharrem Akdemir, CHP Zonguldak İl Başkanımız Umut Başoğlu, Kandilli Belediye BaşkanımızMustafa  Aydın,   CHP Karadeniz Ereğli İlçe Yönetiminden Sekreterimiz    Sevdekar Aras, Noyan Keskin, Muharrem Demir, Mehmet Ölmez ve Dursun Ali  Şengül  Rahmi Aydın,  Önder Turan, ve Ormanlı Belde Başkanı Ayhan Turan  da katılarak bizlere destek oldular.

İLK AÇIKLAMALAR…

Başkan OCakcı  açıklamasının sonunda ayrıca, “  CHP’nin  36. Olağan Kurultayı hayırlı uğurlu olsun. Mevcut Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu güven tazeledi. CHP’si için, ülkemiz için  hayırlı, uğurlu olsun,. Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu ve Yönetimine başarılar diliyorum” dedi   

 

Güncelleme Tarihi: 04 Şubat 2018, 13:35
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER