BAŞKAN POSBIYIK; "MESUT YILMAZ BÜYÜK ONUR DUYDUĞUM BAŞBAKANLARIMIZDANDI"

BAŞKAN POSBIYIK; "MESUT YILMAZ BÜYÜK ONUR DUYDUĞUM BAŞBAKANLARIMIZDANDI"

 Eski Başbakanlardan Mesut Yılmaz tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık, Yılmaz’ın vefatı dolayısıyla taziye mesajı yayınladı

Eski Başbakanlardan Mesut Yılmaz tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

Tedavi gördüğü hastaneden yapılan yazılı açıklamada, “Hepinizin bildiği gibi TC. Eski Başbakanlarından Sayın Ahmet Mesut Yılmaz yaklaşık 2 aydır Akciğer kanseri ve sonrasında gelişen tıbbi durumlar nedeniyle sürdürdüğü mücadelesine bugün itibari ile yenik düşmüş ve hakkın rahmetine kavuşmuştur. Kederli ailesine ve sevenlerine sabır dileriz. Türk milletinin başı sağ olsun” ifadeleri kullanıldı.

Karadeniz Ereğli Belediye Başkanı Halıl Posbıyık, Sosyal Medya hesabından yaptığı paylaşımla, Yılmaz’a rahmet, yakınlarına başsağlığı diyedi.

Posbıyık, “Birlikte çalışmaktan büyük onur ve mutluluk duyduğum Eski Başbakanlarımızdan, Anavatan Partisi eski Genel Başkanı, değerli siyaset ve devlet adamı Mesut Yılmaz‘ı yitirmenin üzüntüsünü yaşıyorum.Ülkemize hizmetleri unutulmayacak. Kendisine Allah’tan rahmet, yakınlarına ve sevenlerine baş sağlığı diliyorum” dedi.

Güncelleme Tarihi: 30 Ekim 2020, 14:20
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER