BAŞKAN POSBIYIK’TAN ENGELLİLERE ASANSÖR MÜJDESİ..

BAŞKAN POSBIYIK’TAN ENGELLİLERE ASANSÖR MÜJDESİ..

Kdz.Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık’ın talimatıyla sahile geçiş için engellilerin ihtiyaç duyduğu Ruhi Cöbekoğlu Üst Geçidi asansörü tamir edilerek hizmete girdi. 

Kdz.Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık’ın talimatıyla engellilerin ihtiyaç duyduğu bir sorun daha çözüldü.

Engelli bireylerin özellikle sahile geçişte araç trafiğine takılmadan ihtiyaç duydukları Ruhi Cöbekoğlu Üst geçidinin asansörü, uzun bir aradan sonra Belediye Başkanı Halil Posbıyık’ın talimatıyla tamir ettirilerek hizmete alındı.

2013 yılında Ruhi Cöbekoğlu üst geçidini, Kdz.Ereğli halkının hizmetine sunan Başkan Posbıyık, engelli araçlarının sahile rahatça ulaşabilmeleri için üst geçide yaptırdığı asansör ise uzun bir süredir hizmet dışı kalmış ve bu durum engelli bireylerin tepkisine yol açmıştı.

Başkan Posbıyık, göreve gelmesinin ardından talimat vererek asansörün çalışabilmesi için ihtiyaç duyulan parçalar kısa sürede temin ve tamir edilerek bugün itibariyle engelli vatandaşların hizmetine sunuldu.

YASİN ÇİÇEK: BAŞKANIMIZA TEŞEKKÜR EDİYORUZ

Asansörün hizmete girmesiyle ilk kullanan engelli bireylerin sesi Yazar Yasin Çiçek, asansörün hizmete girmesinden duyduğu mutluluğu dile getirdi.

Başkan Posbıyık’ı ziyaret ettiğini ve sorunun hemen çözüldüğünü belirten Çiçek; “Uzun süredir arızalı olan asansör tamir edildi ve şimdi kullanabiliyoruz. Belediye Başkanımız Halil Posbıyık’ı makamında ziyaret ederek sorunu dile getirmiştik. Kısa sürede çözüme kavuştu, kendisine engelli bireyler adına teşekkür ediyorum” dedi.

Bu arada, asansörü kullanacak engelli bireyler için Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğünden asansör çiplerinin dağıtımına başlandı.

Gündem

Güncelleme Tarihi: 29 Nisan 2019, 20:03
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER