Başkan Uysal'a teşekkür ziyareti

Başkan Uysal'a teşekkür ziyareti

Başkan Uysal'a teşekkür ziyareti

Karadeniz Ereğli’nin en büyük Mahallesi olan Bağlık Mahallesi’nin Muhtarı Muhsin Aydın, bir grup Mahalle sakini ile birlikte Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal’ı ziyaret etti.
Mahalle sakinleri adına, mahalleye yapılan hizmetlerden dolayı Belediye Başkanı Hüseyin Uysal’a teşekkür plaketi takdim eden Bağlık Mahallesi Muhtarı Muhsin Aydın; başta mahallenin çehresini değiştiren Sakindere projesi olmak üzere, mahalleye yönelik hizmetlerinden dolayı Başkan Uysal’a teşekkür etti.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Uysal da Sakindere bölgesinde elektrik hatlarının yer altına alınması, alt yapı, taş duvar, kaldırım düzenleme, korkuluk ve asfaltlama çalışmalarının ardından, yeşil alan ve ağaçlandırma çalışmalarında son aşamaya geldiğini belirterek, “Önümüzdeki hafta bölgede çocuk parkının montajı yapılacak. Ardından oturma grupları, açık hava spor aletleri, basketbol, voleybol ve futbol oynanabilecek sahanın da yapımı ile Sakindere bambaşka bir görünüme kavuşacak” dedi.
Başkan Uysal, “Sadece Sakindere değil, Hatip Sokak’ta yapılan yaya yolu düzenlemesi, Doğakent spor alanı, Bağlık Mahallemiz ile Sarıkorkmaz Mahallemiz sınırlarında yapılan seyir terası ve diğer hizmetler ile Bağlık Mahallemizin sorunlarını çözme ve ihtiyaçlarını karşılama noktasında önemli mesafeler aldık.” ifadelerine de yer verdi.

Güncelleme Tarihi: 21 Aralık 2018, 15:54
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER