Başkan Uysal çalışmaları yerinde inceledi

Başkan Uysal çalışmaları yerinde inceledi

Başkan Uysal çalışmaları yerinde inceledi

Zonguldakın Ereğli ilçesi Belediye Başkanı Hüseyin Uysal şehrin dört noktasında süren çalışmaları yerinde takip etti.
Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, beraberinde Başkan Yardımcısı Hüseyin Ağlar, Fen İşleri Müdürü Oğuz Cömert ve Su ve Kanalizasyon Müdürü Deniz Koca ile birlikte şehrin değişik noktalarında devam eden alt ve üst yapı çalışmalarını yerinde inceleyerek, ilgili müdürlerden bilgi aldı.
Başkan Uysal ilk olarak Topçalı mahallesinde devam eden kilit parke yol çalışmasını yerinde inceledi. Mahalle Muhtarı Şakir Başol ve mahalle sakinleri tarafından karşılanan Başkan Uysal, yaptığı incelemenin ardından şu ana kadar 3 bin metrekareyi bulan kilit parke yol çalışmasının kısa sürede tamamlanacağını belirtti. Uysal ayrıca Topçalı Merkez Cami çevresinde biten çalışmaları da yerinde inceledi. Muhtar Başol ve mahalle sakinleri yapılan hizmetten dolayı Başkan Uysala teşekkür ettiler.
Bozuk Yollara Asfalt Çalışması Başladı
Potbaşındaki Çocuk Oyun dünyası yan duvar ve parke çalışması ile Elmatepe mahallesinde süren su hattı çalışmalarını da yerinde takip eden Başkan Hüseyin Uysal, Fen İşleri Müdürlüğü tarafından bozuk yollarda başlatılan asfalt tamir çalışmalarını da yerinde gördü.
Kocaali Mahallesi Ahmetçikler anayolundaki asfalt tamir çalışması ile Toki-Aktaş arası ve Alkaya-Radar arası çalışmaları inceleyen Başkan Uysal, ardından Balı mahallesi rekreasyon alanında devam eden kanalizasyon çalışmalarını takip etti.
Her mahalleye eşit hizmet vermeye çalıştıklarını söyleyen Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, bu yaz 60 bin ton sıcak asfalt dökmeyi hedeflediklerini söyledi. Uysal konuşmasında, Planladığımız gibi ekiplerimiz her noktada harıl harıl çalışmalarını sürdürüyorlar. Her mahalleye eşit hizmet dedik, ona göre çalışıyoruz. Bu yaz sezonunda alt yapı çalışmaları nedeniyle bozulan ana yollar başta olmak üzere ihtiyaç duyulan yerlere 60 bin ton sıcak asfalt dökmeyi hedefliyoruz dedi.
Başkan Uysal ardından yapılması planlanan çalışmalarla ilgili de mahallelerde incelemelerde bulundu.

haber

haber

haber

haber

haber

haber

haber

Güncelleme Tarihi: 29 Mayıs 2017, 19:10
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER