Başkan Uysal'dan yerinde inceleme...

Başkan Uysal'dan yerinde inceleme...

Başkan Uysal'dan yerinde inceleme...

Zonguldak’ın Ereğli ilçe Belediye Başkanı Hüseyin Uysal Kirmanlı Mahallesinde incelemelerde bulundu. Kirmanlı Mahalle Muhtarı Nurettin Yaman ve Muhtarlar Derneği Başkanı  Şükrü Kılıç’ında bizzat katıldığı ziyaretler mahalle sorunları,eksikleri tespit edilerek yerinde inceleme yapıldı.

Mahalle sakinlerinden gelen soruları da cevaplayan Başkan Uysal, mahalle sorunlarımızı eksiklerimizi yerinde gezerek tespit ediyor, yapılan çalışmaları değerlendirişyoruz. Aynı zamanda mahalle halkımızı da ziyaret etmiş oluyoruz”

Kirmanlı Mahalle Muhtarı Nurettin Yaman ise, bugün buram buram tarih kokan mahallemizde Belediye Başkanımızı ve Muhtarlar Dewrneği Başkanımızı ağırlamaktan mutluyuz. Mahallemizin sorun, sıkıntı ve yapılan çalışmaları değerlenirdik. Başkanımıza ve Muhtarlar Derneği Başkanımıza teşekkür ediyorum.”Dedi.

BELEDİYEDEN GELEN YAZI

Kirmanlı Mahallemizdeyiz. Muhtarımız Nurettin Yaman ve Muhtarlar Derneği Başkanımız Şükrü Kılıç ile mahallemizi ziyaret edip, eksiklikleri yerinde tespit ederek mahalle sakinlerimizle hasbıhal ettik..

Haber Merkezi

Güncelleme Tarihi: 11 Kasım 2018, 09:35
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER