Başkan Uysal, Sakindere halkıyla buluştu

Mahallelerde referandum çalışmalarını sürdüren Kdz.Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, Sakindere halkıyla bir araya gelerek Evet’e destek istedi.

Başkan Uysal, Sakindere halkıyla buluştu

Kdz.Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, Anayasa Halk oylamasına son 5 gün kala mahallelerde Evet’e destek turlarını sürdürüyor.

Başkan Hüseyin Uysal, beraberinde belediye başkan yardımcıları Ayhan Atay ve Esra Alpago, belediye meclis üyeleri, AK Parti Gönüllüleri ve Bağlık Mahalle Muhtarı Muhsin Aydın’la birlikte 1.Nolu Sakindere’de vatandaşlarla bir araya geldi, Cumhurbaşkanlığı Hükümet sistemini anlatarak Evet için destek istedi.

‘Bölgesinde güçlü, lider bir Türkiye için Evet diyelim’ diyen Başkan Hüseyin Uysal, “Türkiye’nin büyük bir ülke olması, istikrarlı, güven içinde büyümesi ve gelişmesi için Cumhurbaşkanlığı Hükümet sistemine ihtiyacı var. Artık çift başlılıktan kurtulmamız gerekiyor, artık koalisyonlardan kurtulmamız gerekiyor. Gelecek yarınlarımız için hep birlikte Evet’te birleşelim” dedi.

“Sizlerin ferasetine ve sağ duyusuna güveniyorum” diyen Başkan Uysal; “Evet dememiz için kimlerin Hayır dediğine bakmamız yeterli. Bugün Terör örgütleri Evet çıkarsa biteriz diyorlar. Türkiye’nin büyümesini, gelişmesini, büyük bir güç olmasını istemeyen Batı, Hayır için çalışıyor. İşte bizlerin el ele vererek 16 Nisan’da sandıkları Evet’lerimizle doldurmamız lazım” diye konuştu.

Mahalle halkının istek ve taleplerini de dinleyen Başkan Hüseyin Uysal, Sakindere’de sürdürülen çalışmaların da devam edeceğini söyledi.

Güncelleme Tarihi: 12 Nisan 2017, 06:52
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER