Başkent’te Kdz. Ereğli rüzgarı…

KDZ. EREĞLİLİ BÜROKRATLAR YEMEKTE BULUŞTI 

Başkent’te Kdz. Ereğli rüzgarı…

Ankara’da görev yapan Kdz. Ereğlili bürokratlar, 18 Haziran Perşembe günü MKE Kurumu Lokali’nde düzenlenen yemekli tanışma toplantısına ilk kez bir araya geldiler.
Konuyla ilgili olarak TCDD Genel Müdürlüğü Müşaviri ve hemşehrimiz İbrahim Kekeç sosyal medyadaki paylaşımında şöyle dedi:
Ankara’daki Kdz. Ereğlililerin bir araya gelerek tanışma, kaynaşma ve dayanışmamalarına yönelik olarak “KDZ EREĞLİLİ BÜROKRATLAR” adıyla WhatsApp üzerinden sosyal medya platformu kurmuştuk.
Söz konusu platformun faaliyetleri kapsamında ilk adım olarak, memleketimiz Kdz. Ereğli’nin Düşman İşgalinden 100. Kurtuluş Günü olan 18 Haziran’da tanışma yemeği düzenledik. 
Toplantımıza; TCDD Genel Müdürlüğü Müşaviri İbrahim Kekeç, Kültür ve Turizm Bakanlığı eski Genel Müdürü ve Başmüfettişi İrfan Önal, Türk Metal Sendikası Genel Başkan Yardımcısı Yusuf Ziya Odabaş, Ankara Bölge Adliye Mahkemesi Daire Başkanı Hakan Gültekin, Adalet Bakanlığı Tetkik Hâkimleri Ömer Özdemir ve Ali Coşkun, Ankara Orman Bölge Müdürlüğü Şefi Ömer Eraslan, MKE Silah Satış Müdürü Ercan katıldılar.  
Katılmayı çok arzu etmelerine rağmen Sn Cumhurbaşkanımızın Başdanışmanı Saadet Oruç, Yargıtay 16. Ceza Dairesi Üyesi Ergün Şahin, Adalet Bakanlığı Mevzuat Genel Müdürü Niyazi Acar ve OSTİM Basın Müşaviri Korhan Gümüştekin ise mazeretleri nedeniyle katılamadılar.
Esasen Mart ayında planladığımız ancak pandemi nedeniyle ertelemek zorunda kaldığımız toplantımızda, Ankara’daki faaliyetlerimiz ve Kdz. Ereğli’ye dair neler yapabileceklerimizle ilgili bir yol haritası çizildi.  Söz konusu Kdz Ereğlili Bürokratlar Platformuna, komşu ilçemiz Alaplılı bürokrat hemşehrilerimiz de dahil edilerek birlikte hareket edilmesi kararlaştırıldı.
Toplantımızda ayrıca Ankara Bölge Adliye Mahkemesi Üyesi iken Ankara Bölge Adliye Mahkemesi Daire Başkanlığı görevine atanan kıymetli hemşehrimiz Hakan Gültekin Bey’i tebrik ederek, hayırlı olması dileğinde bulunduk. 
Hali hazırda özgül ağırlığı çok yüksek olan platformumuz, önümüzdeki dönemdeki yeni katılımlarla çok daha güçlenmiş olacaktır. Artık Ankara’da Kdz. Ereğli rüzgârı esmeye başlamıştır. 
Kıymetli vakitlerini ayırarak davetimize icabet eden, mazeretleri nedeniyle de toplantıya katılamadıkları için üzüntülerini bildiren değerli hemşehrilerimiz ile müstesna mekanda bize güzel bir ev sahipliği yapan MKE’deki hemşehrimiz Ercan Çetin Bey’e çok teşekkür ediyorum.
Yeni katılımlarla birlikte sayımızın hızla artacağı, özgül ağırlığı çok yüksek olan platformumuzun ilk toplantısının hayırlı olmasını diliyorum.

Güncelleme Tarihi: 19 Haziran 2020, 13:33
YORUM EKLE
YORUMLAR
Yusuf
Yusuf - 4 yıl Önce

değerli hemşehrimiz İbrahim Kekeç'i memleketi karabükteki arkadaşları da bir arada toplamaya çağırıyoruz.

SIRADAKİ HABER