BBP’li kadınlar uysal için start verdi

Büyük Birlik Partili kadınlar ve Belediye Başkanı ve Başkan adayı Hüseyin Uysal gönüllüsü kadınlar bir araya gelerek seçim startı verdi. Başkan Uysal, “31 Mart’ta zaferimizin mimarı kadınlarımız olacaktır” dedi.

BBP’li kadınlar uysal için start verdi

Kdz.Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, eşi Sevim Uysal’ın organize ettiği kaynaşma ve tanışma toplantısında bayanlarla bir araya geldi.

Büyük Birlik Partisine gönül vermiş kadınlar ile Başkan Uysal’ı destekleyen kadınların bir araya gelerek seçim startını verdikleri toplantıya, Belediye Başkanı Hüseyin Uysal ve BBP İlçe Başkanı Turabi Çelik’de katıldı.

“EREĞLİ’NİN BÜYÜK BİRLİĞE İHTİYACI VAR”

Başkan Hüseyin Uysal, gördüğü fotoğraf karşısında duygulandığını belirterek; “Kdz. Ereğli’nin kadını, erkeği, yürekli insanları ve cesaretli kadınları ile Büyük bir birliğe ihtiyacı var. Ereğli’mizin geleceğe, iyi ve güzel günlere yürümesi, yarınlarının aydınlık bir gelecek olması için Büyük birliğe ihtiyacı var. Biz seçimleri kazanacağız, bugün bu fotoğrafı, siz bayanlarımızı görünce buna olan inancım daha da arttı. Sizler bu başarının en büyük mimarı olacaksınız. Bunu siz başaracaksınız” dedi.

“DOĞRU YOLDA YÜRÜMEYE DEVAM EDECEĞİZ”

Başkan Uysal, görev yaptığı süre içerisinde her zaman doğruları savunduğunu ve dik durduğunu belirterek, şunları söyledi; “Bizler bugüne kadar doğru yolda yürüdük, doğruyu savunduk. Dost doğru, dimdik gittik. Rabbim ömür verdiği sürece inandığım yolda, doğru yolda  dimdik yürümeye devam edeceğim. Nisan’dan sonra da 5 yıl bu kardeşiniz, bu evladınız yine sizlerle beraber olacak. Yine haktan, hukuktan adaletten ayrılmayacak.

5 yılda önemli hizmetler yaptık, ilçenin her noktasında izimiz var. Sosyal tesisleri birilerine vermedim, halkımızın daha uygun fiyatlarda hizmet almasını sağladım diye sevmeyenler var, varsın sevmesinler. Daha konuşacak çok şeyimiz var.

Kazanma ihtimalini soruyorlar. Bizim kazanma ihtimalimiz % 51, onların tamamımın kazanma ihtimali % 49. Allah her zaman haklının, doğrunun, hakkı ve doğruları savunan ve adalet duygusu içinde hareket edenlerin yanındadır.”

Toplu fotoğraf çekiminin ardından kadınlar seçim çalışmalarına başladı.

Güncelleme Tarihi: 02 Şubat 2019, 19:33
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER