Belediye Başkanın torunu Bodrum'da nişanlandı

Belediye Başkanın torunu Bodrum'da nişanlandı

Belediye Başkanın torunu Bodrum'da nişanlandı

Alaplı Kurucu Belediye Başkanı Merhum Eyüp Yamanın torunu, Ereğli’nin tanınan İşkadınlarından Gülay Yaman’ın kızı  Zeynep Özmen (25) evlilik öncesi ilk adımı Bodrum’da attı.

ODTÜ Uluslararası ilişkiler mezunu  olan Zeynep Özmen, dillere destek bir nişan töreni ile evlilik yaşamında için ilk adımı Boğaziçi İngilizce İşletme mezunu Batuhan Başal (35) ile attı.

Bodrumun elit mekanı Savra Otel Bitez yalısında gerçekleştirilen organizasyon için haftasonu otel misafirler için kapatıldı. Yaklaşık 70 kişilik davetli listesini aile ve yakın dostlarından oluşturan Yaman şıklığı ve zarafetiyle dikkat çekti.

İki ailenin kaynaştığı Kokteyl partisiyle başlayan gecede konuklar enfes bir caz grubunun eşliğinde yemek yedi.  Ardından gece boyunca süren After partiyle gönüllerince dans edip eğlendiler.

Kusursuz gecedeki en güzel ve anlamlı mesaj ise, Gülay Yaman’ın kızının babası eski eşi Cüneyt Özmen ve şimdiki eşi Cem Karadenizin birlikte omuz omuza halay çekip karşılıklı zeybek oynamasıydı. Bu hareketi ve asaletiyle de bütün davetliler tarafından ayakta alkışlanan Yaman, Bodruma da imzasını atmayı başardı.

 

Güncelleme Tarihi: 25 Eylül 2017, 07:19
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER