“BEN BU İNSANLARI MAHCUP EDEMEM”

“BEN BU İNSANLARI MAHCUP EDEMEM”

“BEN BU İNSANLARI MAHCUP EDEMEM”

Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, bu kez de şantiyelerde çalışan belediye işçileri ile Belediye Düğün Salonu’nda bir araya geldi. 

Kdz. Ereğli Belediye Binası’nda personelle bir araya gelen Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, bu kez de Fen İşleri,İşletme İştirakler, Su Kanalizasyon, Ulaştırma ve  Park Bahçeler Müdürlüğüne bağlı olarak şantiyelerde çalışan belediye işçileri ile Belediye Düğün Salonu’nda bir araya geldi. 
Konuşmasında son gelişmeleri değerlendiren ve sözlerine  ‘Kararım şu. Seçime gireceğim ve adayım.” diyerek başlayan Uysal, “Akşamları telefonlar, gündüz ziyaretçiler geliyor. Başkanım sizle beraberiz diyorlar. Ben bu insanları mahcup edemem. Bu insanlar eğer bana, çalışkan, dürüst, çalmayan, insan ve mahalle ayrımı yapmadan hizmet ediyor, biz böyle başkanı istiyoruz diyorsa, bana aday olmak düşer.”dedi. 
“YETER, BU MİLLETİN ÇOCUĞU, BU MİLLETİN EVLADI VAR”
Uysal, işçilere hitaben yaptığı konuşmada, “Yeter! Bu milletin de adamı var. Bu memleketin de adamı var. Bu memleketin içinden çıkan yetişmiş insanımız var. Ben bu memleketin bir insanı, bu topraklarda büyümüş biri olarak bana sahip çıkacağınızı biliyorum. Bu yüzdende görevime devam edeceğim.” İfadelerini kullandı.
EN YÜKSEK ZAMMI ALACAKSINIZ
Dönem dönem kendisine belediyede işçi fazlalığı olduğuna dair söylemlerde bulunulduğunu söyleyen Başkan Uysal, “ Siz dedikodulara itibar etmeyin. Şu andan itibaren ve tekrar göreve geldiğimizde 2024’e kadar kendi isteği ve arzusu dışında kimse işten çıkartılmayacak.” dedi. Uysal işçiye “Emeklerinizin karşılığını alacaksınız. Eğer şahsıma kalırsa ve derlerse ki bu yetki başkanın yetkisindedir denildiği anda belediyelerin verebileceği en yüksek zammı sizlere vereceğim. “diye seslendi.

Haber Kaynağı, Sinan Çerçioğlu

Güncelleme Tarihi: 25 Ocak 2019, 10:30
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER