Bizler her zaman sizlerin yanındayız…

Bizler her zaman sizlerin yanındayız…

Bizler her zaman sizlerin yanındayız…

Milliyetçi Hareket Partisi Ereğli İlçe Başkanı Rahman Demirtürk, Belediye Başkan adayı Talat Şeker, teşkilat yöneticileri, kadın kolları ve meclis adayları eşliğinde Zonguldak Maden Şehit Aileleri Yaşatma Derneğini ziyaret etti. 

Milliyetçi Hareket Partisi heyetini Dernek Başkanı Çetin Yiğit ve Maden Şehitleri Aileleri karşıladı. Samimi bir sohbet ortamında geçen ziyarette Maden Şehitleri, Şehit ailelerin durumu, beklentileri, talepleri, TTK, Zonguldak ve Ereğli’nin durumu konuşuldu. 

HAKLARIMIZI KORUMA MÜCADELESİ İÇERİSİNDEYİZ

Dernek olarak amaçlarının haklarının koruma mücadelesi içinde olduklarını kaydeden Zonguldak Maden Şehit Aileleri Yaşatma Derneği başkanı “Çetin Yiğit Bizler Maden Şehit Aileleri olarak haklarımızı koruma mücadelesi içerisindeyiz. Daha önce İlçe Başkanımız aracılığı ile MHP Grup Başkan Vekili Sayın Levent Bülbül’e bir dosya iletmiştik. Kendisi de konu ile ilgilenip mağduriyetimiz ile ilgili elinden geleni yapacağını, konuyu Sayın Devlet Bahçeli’ye de aktaracağını, konu ile ilgili kanun teklifi hazırlayıp, ilgili bakanları devreye sokarak mağduriyetimizin giderilmesine gayret edeceğini söylemişti. Hatta bizleri de meclise davet etti. Sayın Grup Başkan Vekilimizin samimiyeti ve yaklaşımı bizleri çok memnun etti” dedi. 

KONUYU ANKARA’YA TAŞIYORUZ…

TBMM Grup Başkan Vekilimiz ve Sakarya Millet Vekilimiz Sayın Levent Bülbül’ün Ereğli ziyaretinde konuyu kendilerine aktardıklarını ve konunun Ankara’ya taşındığını ifade eden Milliyetçi Hareket Partisi ilçe başkanı Rahman Demirtürk “TBMM Grup Başkan Vekilimiz ve Sakarya Millet Vekilimiz Sayın Levent Bülbül’e konuyu aktarıp Dernek Başkanımızla görüştürmüştük. Kendisi Başkanımızın da ifade ettiği gibi yardımcı olacağını söyledi. Milliyetçi Hareket Partisi Madenci ve Maden Şehit Ailelerine çok önem veriyor. Bunu Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli Zonguldak mitinginde de ifade etti. İlçe Teşkilatı olarak bizde sizlerin yanınızdayız. Sizin bizden ne talebiniz olursa gereğini yapmaya sizlerle beraber mücadele etmeye hazırız. Nerede ne söylenmesi gerekiyor ise söyler sizlerle beraber hareket ederiz. Bizler TTK ve Madenciler ile ilgili problemleri Milletvekilliği seçimlerinde de dile getirdik. İki genç aday ile yola çıkmıştık ve halkımızdan destek istemiştik. Bugün İl genelimiz, belediyemiz olsaydı veya meclise 1 vekil gönderebilseydik problemlerinizin çözümünde çok daha etkin ve güçlü olabilirdik” dedi.

Belediye Başkan Adayı Talat Şeker ise konuşmasında “Madenci kardeşlerimiz ve Maden Şehit Ailelerinin problemleri İlçe Başkanımız aracılığı ile Grup Başkan Vekilimiz, Milletvekillerimiz ve Genel Başkanımız tarafından takip ediliyor. Ben de İlçe Başkanlığım döneminde Çetin Başkanımızla istişare halindeydim. Maden şehit Ailelerimiz için ne gerekiyorsa yapmaya hazırız” dedi.

Ziyaret yapılan sohbetin ardından sona erdi.

Gündem

Güncelleme Tarihi: 25 Mart 2019, 00:27
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER