BOZKURT: “DÜNYA, TÜRKİYE’YE GIPTA İLE BAKIYOR”

BOZKURT: “DÜNYA, TÜRKİYE’YE GIPTA İLE BAKIYOR”

AK Parti Kdz. Ereğli İlçe Başkanı Saffet Bozkurt, AK Parti'nin iktidara geldiği 3 Kasım 2002 seçimlerinin 18. yıl dönümü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Mesajında sadece AK Parti için değil, Türkiye için de 2002 seçimlerinin, yeniden başlangıcın tarihi olduğunu vurgulayan Bozkurt; “3 Kasım 2002’de ortaya çıkan sonuçla aziz milletimiz ekonomik buhrana ve kötü gidişe dur demiş, büyük hedeflere yelken açmıştır” ifadesine yer verdi.

Bozkurt, mesajının devamında şunları kaydetti:

“2002 yılından bu yana ülkemiz Cumhurbaşkanımız, Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde adeta şaha kalkmış, önceki dönemlerde hayal bile edilemeyen dev projeler bir bir hayata geçmiştir. Uluslararası arenada kendine biçilen rolü reddeden Türkiye, bölgesi için önemli bir güç haline gelmiştir. Savunma sanayisini millileştiren, mavi vatan kabul edilen Karadeniz ve Akdeniz’de enerji kaynaklarını arayan Türkiye, artık dünyanın gıpta ile baktığı bir ülkedir. 3 Kasım 2002 seçimleri ile iktidara gelişimizin 18. yılında daha büyük hedeflere yelken açtık. Geçip giden 18 yıl heyecanımızı azaltmadı. Aksine, ilk günkü ruhla, coşkuyla, azim ve kararlılıkla Cumhurbaşkanımızın liderliğinde inandığımız yolda 2023 hedeflerine yürümeye devam ediyoruz. Bunu yaşatan aziz milletimize ve kıymetli hemşehrilerimize şükranlarımızı arz ederiz.”

Güncelleme Tarihi: 03 Kasım 2020, 17:56
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER