BOZKURT, PARTİ BİNASINDA ÇAKIR'DAN GÖREVİ TESLİM ALDI

BOZKURT, PARTİ BİNASINDA ÇAKIR'DAN GÖREVİ TESLİM ALDI

Karadeniz Ereğli’de, hafta sonu yapılan AK Parti 6. Olağan Kongresi’nde İlçe Başkanlığı görevine seçilen Saffet Bozkurt, İlçe Seçim Kurulu’ndan mazbatasını aldı. Bozkurt, daha sonra ilçe başkanlığı binasına geçerek görevi önceki dönem ilçe başkanı Mehmet Fatih Çakır’dan teslim aldı.

Bozkurt AK Parti Zonguldak Milletvekili Polat Türkmen, Zonguldak İl Başkanı Zeki Tosun, Ormanlı Belediye Başkanı Bayram Başol, yeni seçilen yönetim kurulu üyeleri ve partililer ile İlçe Seçim Kurulu’na giderek mazbatasını aldı. Bozkurt, mazbatasını almasının ardından, parti yönetim Kurulu üyeleri ve törende hazır bulunan MHP İlçe Başkanı Rahman Demirtürk ile hatıra fotoğrafı çektirdi. AK Parti İlçe Başkanı Bozkurt, daha sonra beraberindeki partililerle görevini önceki dönem İlçe Başkanı Mehmet Fatih Çakır’dan teslim almak üzere AK Parti İlçe Teşkilat Binası’na geçti.

BOZKURT: “ELİMİZDEN GELEN ÇABAYI SARFEDECEĞİZ”

AK Parti İlçe Başkanı Saffet Bozkurt, İlçe Binasında düzenlenen devir-teslim töreninde yaptığı konuşmada şöyle dedi: merkezimizin ve tabanımızın, delegemizin teveccühüyle ilçe başkanı ve yönetim kurulu olarak seçildik. Bugün mazbatamızı aldık, göreve başlamanın heyecanı içerisindeyiz. Bizden önce görev yapan ilçe başkanımız Fatih Çakır ve yönetimine teşekkür ediyoruz. 8 senedir Ereğli’de yaptığı hizmetlerden ötürü kendisi ve yönetimine teşekkür ediyoruz. İnşallah onların layıkıyla yerine getirdiği görevi bir üst basamağa taşıma noktasında biz de elimizden gelen çabayı sarf edeceğiz.”

Bozkurt’un, “Fatih başkanın 8 yıllık tecrübesi bize ışık gösterecek. Bu noktada ileride temaslarımızda onu da yanımıza alarak, bize önderlik yaparak, Ereğli’yi ileri götürme noktasında ne yapabiliyorsak hep birlikte yapmaya devam edeceğiz. Kendisinden bu noktada destek istiyoruz” demesi üzerine, Çakır, “Başım üstüne” cevabını verdi.

ÇAKIR: “HER ŞEY EREĞLİ İÇİN...”

AK Parti önceki dönem Kdz. Ereğli İlçe Başkanı Mehmet Fatih Çakır da 6. Olağan kongrelerinin partilerine, il, ilçe ve ülkeye hayırlı olmasını dileyerek şunları söyledi: “Çok güzel bir kongre gerçekleştirdik, birlik beraberlik içinde. Bugüne kadar yaptığımız hizmetleri, bundan sonra bir fert olarak, sayın ilçe başkanımız Saffet Başkan ve ekibinin yanındayız. Bizler de elden geldiği kadar katkı vereceğiz. Her şey Ereğli için, Zonguldak için, Türkiye için diyoruz. Hayırlı uğurlu olmasını diliyorum.” Çakır, kongrede emeği geçen başta Gülüç Belediye Başkanı Gökhan Demirtaş olmak üzere herkese teşekkür etti.

TOSUN: “BAŞARILAR DİLİYORUM”

AK Parti Zonguldak İl Başkanı Zeki Tosun da kongrenin çok güzel geçtiğini belirterek emeği geçenlere teşekkür etti. Tosun, “Ereğli’ye yakışan bir kongre oldu. Sayenizde Genel Başkan Yardımcımız Erkan Kandemir beyin bize teşekkürleri oldu. Bundan sonra görev alacak Saffet kardeşime de başarılar diliyorum. Beraber inşallah vekillerimizle beraber, Zonguldak ve Ereğli için Fatih kardeşimizin bıraktığı yerden hizmete devam edeceğiz. Ben Fatih kardeşim ve arkadaşlarına emekleri için teşekkür ediyorum, yeni başkanımıza da başarılar diliyorum. Allah Muvaffak eylesin” diye konuştu.

TÜRKMEN: “BU BİR YÜK ALMA MESELESİDİR”

AK Parti Zonguldak Milletvekili Polat Türkmen de yaptığı konuşmada gerçekleştirilen kongreden ötürü herkesi tebrik ettiğini ifade ederek şunları söyledi: “Oradaki fotoğraf bizim için çok önemliydi. Ta kuruluşundan bugüne kadar görev yapmış ilçe başkanı kardeşlerimiz oradaydı. Allah hepsinden razı olsun. Bu birliğimiz,beraberliğimiz Ereğli’ye çok daha fazla güç katacaktır. Biz de sizlerin hizmetinde olacağız. Fatih kardeşimiz partide büyümüştür. Gençlik kollarımızdan itibaren sokaklarda çok beraber olduk. İyi hizmet yapan bir arkadaşımız. Ekip arkadaşlarını, bugüne kadar görev yapan herkese teşekkür ediyorum. Saffet kardeşimiz de bizim için aynı. Hep beraber büyüdü. Yeni yetişen gençlerimiz oldu, onlar yürütecek bu davayı. Saffet kardeşim ve ekibine Allah’tan muvaffakiyetler diliyorum. Bu bir yük alma meselesidir. Cumhurbaşkanımızın yükünü alacağız. Dünyayla uğraşıyor. Herkes dişini bilemiş, üstümüze geliyor. Niye gelmesinler? Rakip olduk o devletlere. 200 Milyar dolar ihracat yapıyoruz, dolayısıyla onların payından alıyoruz. Bizim yerli ve milli duruşumuzu hazmedemiyorlar. Hala eski Türkiye diyorlar. Tayyip Bey geldiği günden beri söylüyor. Türkiye eski Türkiye değildir. Uçağıyla, insansız hava aracıyla, milli savunmasıyla, gemileriyle, ekonomisiyle, insanının kendisine olan güveniyle, artık kimse bizim hakkımızı yiyemez. Kimseye de rıza göstermeyiz onun için. O yüzden Ereğlimizi de en güzel yere getirmek için Saffet beyin ve ekibinin muvaffak olması ve en güzel yere getirmesi için bizler de emrindeyiz. Biz sadece görev teslim ederiz, Sorumluluğu nefesimiz tükenene kadar teslim etmemiz mümkün değil, ülkemize milletimize hizmete devam edeceğiz. Biz milletvekilliğine başladık, beş altı sene gittik, başka arkadaşlarımız geldi onlar hizmet etti. Allah onlardan da razı olsun. Yine biz geldik, hizmet ediyoruz. Yeni nesiller gelecek, onlar da hizmet edecek. Bu dava öyle siyasi parti meselesi değildir. Gerçekten dava bizim dediğimiz bu davadır. Bu milletin davasıdır. Bu parti milletin partisidir, ilelebet de devam edecek inşallah.” Bozkurt, devir teslim töreninde, Önceki Dönem İlçe Başkanı Mehmet Fatih Çakır’a plaket takdim etti.

Güncelleme Tarihi: 09 Eylül 2020, 10:18
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER