BU DA 'RAKKAS' FESTİVALİ

BU DA 'RAKKAS' FESTİVALİ

BU DA 'RAKKAS' FESTİVALİ

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı  Avrupa Birliği ve Mali Yardımlar Dairesi Başkanlığı İnsan Kaynaklarının Geliştirilmesi Program Otoritesi  tarafından açılan ‘’Dezavantajlı Kişilerin Sosyal Entegrasyonu İle İstihdam Edilebilirliklerinin Geliştirilmesi Hibe Programı kapsamında Avrupa Birliği ve Türkiye Cumhuriyeti tarafından desteklen RAKKAS projesinin Festival etkinliklerinden biri olan Konser programı Ereğli Sahil Parkı Anfi Tiyatroda gerçekleşti.
Konsere Ereğli Kaymakamı Nazım Madenoğlu, Zonguldak Milletvekili Faruk Çaturoğru, AK Parti İlçe Başkanı Mehmet Fatih Çakır, Batı Karadeniz Romanlar Derneği Başkanı Kazım Adak ve yönetim kurulu üyeleri, Ereğli Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Muhammet Ali Ateş, Fiziksel ve Sosyal Hayatı Geliştirme Derneği Başkanı ve Proje Koordinatörü Dr. Hasibe Özgümüş, Ereğli Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulu Müdürü Zuhal Efe, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Abdullah Hasçelik ile birlikte geniş bir halk topluluğu katıldı.
Konser, RAKKAS projesi kapsamında kurs gören halk oyunları ekibinin renkli gösterisiyle başladı. Yerel sanatçı Şenol Tayfur seslendirdiği romantik ezgilerle izleyenlere duygulu anlar yaşatırken , Çilem Öztürkün hareketli şarkılarıyla izleyiciler doyasıya eğlendi. Ulusal Roman sanatçı Ankaralı Turgut seslendirdiği türkü ve oyun havalarıyla büyük ilgi gördü.

 

Güncelleme Tarihi: 08 Temmuz 2017, 08:15
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER