Bu görüntüler Ereğli'ye yakışıyor mu?

Bu görüntüler Ereğli’ye yakışıyor mu?

Bu görüntüler Ereğli'ye yakışıyor mu?

Ereğli ilçesi Bağlık Mahallesi Kayalık Sokak sakinleri, çöp konteynırları yanına sürekli inşaat hafriyatı dökülmesinden şikayetçi.

Ereğli’nin en büyük mahallelerinden olan Bağlık Mahallesi sakinleri temizlik işçilerinin çöp konteynırları dışına dökülen inşaat molozlarını almadıklarını belirterek, haftalarca bu molozların burada kalmasının hem tehlike yarattığını, hem de çirkin görüntü oluşturduğunu ifade ettiler.

Mahalle sakinleri inşaat pisliklerini buraya döken duyarsız vatandaşları da kınayarak, mahalle muhtarının da konuya ilgisiz kalmasından şikayetçi.

Vatandaşlar, “Defalarca temizlik işçilerinden rica ettik. Çöp konteynırları dışına dökülen inşaat molozlarını alamadıklarını söylediler. Bazı umursamaz vatandaşlar ise bunu bildikleri halde, halen molozları buraya dökmeye devam ediyorlar.

Görüldüğü üzere bu inşaat kalıntıları hem çeşitli sorunlara yol açıyor. Hem de çok kötü bir görüntü oluşturuyor. Muhtarımız ise sokağımızda pek göremiyoruz. Kendisinden ara sıra mahalledeki sorunları yerinde görmesi için dolaşmasını rica ediyoruz. Ereğli merkezine bu kadar yakın bir sokağın, bu halde olmasını kınıyoruz” diyerek şikayetlerini dile getirdiler.

Mahalle sakinleri ayrıca, hafriyat türü inşaat molozlarının şehir içinde yol kenarlarına dökülmesinin yasak olmasına rağmen, bu türlü davranışlar sergileyen vatandaşlardan daha duyarlı olmalarını istediler. (Gündem)

Güncelleme Tarihi: 15 Ekim 2017, 09:20
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER