Bu istifa çok konuşulacak!

Ereğli’nin en eski muhtarlarından Mehmet Arslan’ın Muhtarlar Derneği yönetiminden istifa etmesi şok etkisi yarattı.

Bu istifa çok konuşulacak!

Kdz. Ereğli’de zaman zaman çeşitli tartışmalara neden olan ve yaşanan polemikler sebebiyle çok sayıda muhtarın istifa ettiği Muhtarlar Derneğinden yeni bir istifa geldi.
Kdz. Ereğli’de 6 dönemdir Akkaya muhtarlığı yapan Mehmet Arslan Muhtarlar Derneği’nin hem yönetiminden hem de üyeliğinden istifa etti.
Gündem Gazetesi’nin görüştüğü Mehmet Arslan, istifasının henüz derneğe bile ulaşmadan basına ulaşmasına şaşırdığını belirterek, özellikle Erdemir’e oğlunu işe sokamadığı için istifa etti iddiası ve dedikodularına çok üzüldüğünü söyledi.
30’a yakın sorun ve problemin bulunduğunu, alınan bazı kararların uygulanmadığını belirten Mehmet Arslan, dernek yönetimindeki tüm arkadaşlarının değer verdiği ve sevdiği arkadaşlar olduğunun altını çizerek, “Dargınlığım yok, kırgınlığım var. Alınan kararlar uygulanmadı” dedi ve gerekirse detaylı basın açıklaması yapabileceğini de ifade etti.
Mehmet Arslan, dernek üyeliğinden de istifa etmesinin üzerine, “Diğer derneğemi üye olacaksınız?” sorumuz üzerine de, böyle bir niyetinin olmadığını ifade etti.
Arslan, “Ben genç arkadaşların önünü açmak için ayrıldım. Herkes zamanı geldiğinde bırakmasını bilmeli. Ama ortadaki iddialar çok çirkin ve üzücü iddialar. Gerekirse tüm detayları kamuoyuna açıklarım. Şu an bekliyor ve gelişmeleri izliyorum” şeklinde konuştu.
 

Haber Kaynağı, Hüseyin Orhan

Güncelleme Tarihi: 23 Ekim 2018, 16:31
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER