BU YOL İÇİN UYARIYORUZ...

BU YOL İÇİN UYARIYORUZ...

BU YOL İÇİN UYARIYORUZ...

Ramazan ayı sebebiyle sakin günler geçiren Kdz. Ereğli-Alaplı Karayolunun Göktepealtı ile Mevrealtı bölümünde Erdemir ile Ereğli Belediyesinin plaj tesislerinin de bulunduğu karayolu için Ramazan bayramı öncesi yetkilileri uyarıyoruz: “Karayolu üzerine sağlı-sollu araç parkına müsaade etmeyin. Bayram bir felakete dönüşmesin!”
Kdz. Ereğli Plajlar Mevkiinde sürücüler tarafından gelişi-güzel karayoluna park eden araçlar adeta kazaya davetiye çıkarıyor. Sık sık trafiğin kilitlendiği bölge Ramazan ayı ve havaların mevsim normallerinin altında seyretmesi sebebiyle sakin günler geçiriyor fakat Ramazan ayının bitmesi ile birlikte ve deniz mevsiminin kendini iyiden iyiye hissettirdiği dönemde özellikle haftasonları yüzlerce araç Alaplı- Ereğli arasındaki trafik yolculuğunu çileye dönüştürüyor.
ZOR ANLAR YAŞANIYOR
Yaz ayları ile birlikte serinlemek için özel araçları ile Belediye ve Erdemir plajına akın eden tatilciler plajlar bölgesinde yaptıkları hatalı parklarla Ereğli’den Alaplı istikametine giden sürücülere zor anlar yaşatıyor.
Günde binlerce aracın geçtiği karayolu üzerine araçlarını park ederek denizlere akın eden sürücüler daralan karayolunda adeta kazaya davetiye çıkarırken, yetkilerin konuya bir an önce müdahale etmesi bekleniyor.
UZUN KUYRUKLAR OLUŞUYOR
Ereğli 10 Km. den başlayarak, Üçevler olarak tabir edilen Alaplı girişine kadar uzun kuyruklarla yolun sağlı solu kenarına park eden araçlar tehlikeli görüntüler oluştururken, soruna köklü ve kalıcı çözümler bulunması bekleniyor.
Konu ile ilgili tepkilerini dile getiren Halk Otobüsü Sürücüleri:Her gün biz bu yolda seferler yapıyoruz. Kaza yapmamak için büyük uğraşlar veriyoruz. Günde birkaç kez kaza atlatıyoruz. Ani park eden, ani çıkış yapan araçların yanı sıra daralan trafik sebebiyle zor anlar yaşıyoruz. Kimsenin canı yanmadan yetkililerden bu soruna çözüm bulmalarını bekliyoruz. Uyarıyoruz! Bu yolda her an ölümlü kaza olabilir. Bu bölge ölüm yolu bölgesi olmasın şeklinde konuştular.

Güncelleme Tarihi: 19 Haziran 2017, 13:10
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER