BULGARİSTAN HEYETİ'NDEN EREĞLİ ZİYARETİ

BULGARİSTAN HEYETİ'NDEN EREĞLİ ZİYARETİ

BULGARİSTAN HEYETİ'NDEN EREĞLİ ZİYARETİ

Belediye Başkanı Halil Posbıyık, Ereğli TSO’nun davetlisi olarak ilçeye gelen Bulgaristan Burgaz Kenti TSO Başkanı ve iş insanları ile iki şehir arasındaki kültürel işbirliği imkanlarını görüştü.

Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık Bulgaristan’dan gelen iş dünyası heyetiyle bir araya geldi.

Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası’nın (TSO) davetlisi olarak kentte bulunan Bulgaristan-Burgaz TSO Başkanı Georges Dereliev ve iş insanları, Başkan Posbıyık'ı makamında ziyaret etti. Ereğli TSO Başkanı Arslan Keleş ve yönetimi de ziyarete eşlik etti. Posbıyık konuşmasında, heyetin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, iki kent arasındaki işbirliğinin geliştirilmesi için her türlü katkıya hazır oldukları mesajı verdi.

Posbıyık “Biz Bulgarları kendimize çok yakın hissederiz. Karşılıklı işbirliği imkanlarının geliştirilmesi için görüşmelerimizi devam ettirelim. Arslan Keleş ve TSO, ticari ilişkilerin ileri bir noktaya taşınması için gayret gösterecektir. Bizler de kültürel faaliyetler konusunda ortak çalışmalar yapmaya hazırız" dedi.

Burgaz TSO Başkanı Georges Dereliev de misafirperverliği için Başkan Posbıyık’a teşekkür etti. İki kent arasındaki iş alanları, kültürel faaliyetler ve geleceğe ilişkin planlamaların görüşüldüğü ziyaret, karşılıklı hediyeleşme ve toplu hatıra fotoğrafı çekimi ile sona erdi.

Gündem

Güncelleme Tarihi: 03 Ekim 2019, 19:29
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER