“Bunlar belediyede birliği nasıl sağlayacak?”

Ak Parti Kdz. Ereğli belediye başkan aday adayı ve kurucu ilçe başkanı Muhammet Köse, partisinin kadın kolları yönetiminin konuğu oldu.

“Bunlar belediyede birliği nasıl sağlayacak?”

Ak Parti Kdz. Ereğli kurucu ilçe başkanı Muhammet Köse partisinin kadın kolları yönetimi ile bir araya geldi.
Kdz. Ereğli belediye başkan aday adayı da olan Muhammet Köse Kadın Kolları Yönetim Kurulu üyeleri uli istişarelerde bulundu.
Kadınlara siyasi tecrübelerini aktaran Köse, bugüne kadar parti içerisinde istişarelerde bulunarak tek bir aday ile birlik beraberlik içerisinde yola çıkılmasını ve bu yolla  belediyenin yeniden partiye kazandırılabileceğini söylediğini ancak bu önerisinin itibar görmemesi üzerine Kadın Kolları ile istiyşare yapmaya geldiğini söyledi.
“Ben hakem olarak sizi tuttum. Bu istişareyi siz yapın ve birlik beraberliğe yanaşmayan, baltalayan kimlerse onlara hak ettiği cevabı verin” diyen Muhammet Köse, “Size en büyük tavsiyem sakın kimsenin partiyi ve teşkilatı kullanarak kendi reklamını yapmaya kalkışanlara müsaade etmeyin. Kimse teşkilatı şahsi menfaati için kullanmasın. Bunun vebalinden kurtulamazsınız” şeklinde konuştu.
Kadın Kolları üyelerinin büyük bir ilgisi ile karşılanan Muhammet Köse bugüne kurucusu olduğu partisinin Ereğli tarihini ve verilen mücadeleleri tek tek kadınlara anlatarak şöyle konuştu: “Ben birliğin beraberliğin ve istişarenin olduğu her yerde olurum. Ben özgüveni olan kendine güvenen ve teşkilatçılığı iyi bilen birisiyim. Ama bu istişarelerde birlik ve beraberlikten yana olmayanları teşkilatlar da tarih de affetmeyecek
Teşkilat içerisinde birlik ve beraberliği sağlayamayanlar ve baltalayanlar nasıl Ereğli’de ve belediyede sağlayacaklar? Bunu Ereğli kamuoyunun ve teşkilat mensuplarının takdirine bırakıyorum.
Ereğli’ye, Ak Parti’ye ve Belediyeye birlik beraberliği sağlayacak, birleştirici ve kaynaştırıcı, kısacası Ereğli’ye Abi lazım.”

Haber Kaynağı, Hüseyin Orhan

Güncelleme Tarihi: 26 Eylül 2018, 12:04
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER