Çakır'a muhtarlardan teşekkür

Çakır'a muhtarlardan teşekkür

Çakır'a muhtarlardan teşekkür

Karadeniz Ereğli Ak Parti İlçe Başkanı Mehmet Fatih Çakır Ereğli’nin Karakavuz ve Uludağ köyleriyle, Devrek’in Pelitli Köyü’nü birbirine bağlayan ve 2019 yılı içerisinde 5 kilometrelik kısmı tamamlanarak köyler arası ulaşımda kolaylık sağlayan yolda köy muhtarlarıyla birlikte incelemede bulundu.

Karadeniz Ereğli Ak Parti İlçe Başkanı Mehmet Fatih Çakır, Ormanlı Devrek arasında bulunan Karakavuz Köyü Muhtarı Bilgin İlik, Uludağ Köyü Muhtarı Turgay Akdeniz ve Ereğli Orman İşletme Müdürü Temel Natir’le birlikte iki köyü Devrek’in Pelitli Köyü’ne bağlayan ve 5 kilometrelik kısmı 2019 yılı içerisinde yenilenen yolda incelemede bulundu.

MUHTARLARDAN TEŞEKKÜR

İnceleme sonrasında açıklamada bulunan Karakavuz Köyü Muhtarı Bilgin İlik, “Bu gün Uludağ Muhtarımızla birlikte İlçe Başkanımız Fatih Çakır Beyi ağırladık burada. Ormanlı Devrek arasında bir bağlantı yolumuz vardı. Uludağ-Karakavuz-Pelitli köyleri bağlantısı. Bu köyün 5 kilometrelik bölümünü 2019 yılında yaptık. Çok güzel bir yol oldu. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Bu yol çalışması için sayın Orman Bölge Müdürümüz sayın Zekeriya Beyazlı, İlçe Müdürümüz sayın Temel Natir ve Ak Parti İlçe Başkanımız Fatih Çakır destek verdi. Allah hepsinden razı olsun. İnşallah 2020 yılında da geri kalan kısmını bitireceğiz” dedi.

Uludağ Köyü MuhtarıTurgay Akdeniz de “Ormanlı, Devrek arası yapılan yol çalışmasını yerinde inceledik. Şu an bölge kar altında. Buraya daha önce normal koşullarda araçla dahi gelemiyorduk. Ama bu gün kar olmasına rağmen araçla geldik. Yolun belli bir kısmı faaliyete geçmiş durumda. İlçe Başkanımıza teşekküre diyorum. Onun emeği ve çabasıyla bu hale gelmiş durumda” şeklinde konuştu.

ÇAKIR: “HEM ZİYARET HEM TİCARET ARTACAK”

Ak Parti İlçe Başkanı Mehmet Fatih Çakır da incelemecin ardından yaptığı değerlendirmede emeği geçen herkese teşekkür ederek şunları söyledi:

“Bu gün hem Uludağ hem de Karakavuz muhtarımızla bir araya geldik. Muhtarımızla birlikte yolda incelemede bulunduk. Geçtiğimiz aylarda muhtarlarımızın yoğun talebiyle Ormanlı Pelitli arası, Uludağ-Karakavuz köylerimizi de ilgilendiren ve tamamlanan yol çalışmasını yerinde görmek istedik. Geçtiğimiz sene yolun kalitesi, standardı bu durumda değildi. Sürdürülen çalışmalarla bu koşullara getirdik.  Önümüzdeki yılda da devam ederek Devrek’in Pelitli bölgesiyle bizim Ormanlımızı, Uludağ ve Karakavuz’u birleştirmiş olacağız. Pelitli’dekilerin Ormanlı’ya gelmesini sağlayacak bu yol. Karşılıklı gidiş gelişleri, ticareti ve ziyaretleri artıracak. Bu gün yerinde incelemiş olduk. Ben de emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Hayırlı olsun.”

Haber Merkezi

Güncelleme Tarihi: 03 Ocak 2020, 09:56
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER