Çakır'dan 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı mesajı

Çakır'dan 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı mesajı

Çakır'dan 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı mesajı

AK Parti Karadeniz Ereğli İlçe Başkanı Mehmet Fatih Çakır, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayınladı.

Çakır, mesajında şu ifadelere yer verdi.

“Cumhuriyetimizin kurucusu Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün Milli Kurtuluş Savaşımızı başlatmak üzere Samsun’a ayak basmasının 101. Yıl dönümüne erişmenin gurur ve mutluluğunu yaşıyoruz.

19 Mayıs Türk milletinin bağımsızlık ve özgürlük arzusunun kurtuluş  heyecanına dönüştüğü ve daha mutlu, müreffeh bir gelecek için birlik ve beraberlik içinde kenetlendiği günün adıdır. Büyük Atatürk, ülkenin geleceğinin ancak gençlerin güven içinde, iyi yetişmesi ile aydınlık yarınlara erişebileceği inancıyla, bu günü Türk Gençliğine armağan olarak bırakmıştır.

AK Parti kadroları olarak, gençliğimizin yarınlara daha iyi hazırlanması için Türkiye’nin dört bir yanında üniversiteler kurduk. Onları sanatsal ve sportif açıdan desteklemek için çok sayıda Gençlik Merkezi’ni faaliyete geçirdik.  Yenilikçi fikirler üreten gençlerimizin önünü açmak için pek çok çalışmaya imza attık. 2023 vizyonu çerçevesinde bu adımları daha da geliştirmeye kararlıyız.

Koronavirüs salgınıyla mücadele ettiğimiz bu günlerde, milli birlik ve beraberlik duygusu içinde, gençlerimizin sürece verdiği katkı tartışılmaz önemdedir.  Bu sene 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nı evlerimizde kutlayacak olsak da, milli birlik ve beraberliğimiz ve milletimizi her zorluktan çıkaran kararlılığımızda en ufak bir azalma yoktur. Bu coşkumuzu daha sonra nice 19 Mayıs’larda açık alanlarda göstereceğimize inancımız tamdır.

Bu duygu ve düşünceler içinde,  19 Mayıs 1919 günü Samsun’a ayak basarak milli mücadelemizi başlatan Cumhuriyetimizin Kurucusu Mustafa Kemal Atatürk  ve tüm silah arkadaşlarını, Kıbrıs’ta, iç güvenlik operasyonlarında, 15 Temmuz kalkışmasında ülkesini savunan tüm şehit ve gazilerimizi minnetle anıyor, ülkemizin çağdaş uluslar arasında yer alması mücadelesinin aynı kararlılıkla devam edeceğini belirterek, tüm milletimizin 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nı kutluyorum.”

Güncelleme Tarihi: 19 Mayıs 2020, 09:05
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER