Çakır, kapısını çaldı

Çakır, yönetime alacağı isimler için STÖ'ların kapısını çaldı.

Çakır, kapısını çaldı

AK Parti Genel Merkezi tarafından Karadeniz Ereğli İlçe Başkanlığı için ismi gelen mevcut İlçe Başkanı Mehmet Fatih Çakır, kongre öncesinde çalışmalarını sürdürüyor.

Şoförler ve Otomobilciler Odası, Ticaret ve Sanayi Odası ile Esnaf Kefalet Kooperatifi’ni ziyaret eden İlçe Başkanı Mehmet Fatih Çakır; Sivil Toplum Kuruluşlarının Başkan ve Yöneticileri ile yeni Yönetim Kurulu oluşturma konusunda fikirlerini aldı.
İlk ziyaretini Şoförler Odası’na yapan Çakır, burada Oda Başkanı Cevdet Civelek ve Başkan Yardımcısı Ahmet Küçük tarafından karşılandı. Civelek ile Küçük, AK Parti Genel Merkezi tarafından İlçe Başkanlığı için ismi gelen Mehmet Fatih Çakır’ı tebrik ederek; kongrenin hayırlara vesile olmasını temenni ettiler.
İkinci ziyaretini Ticaret ve Sanayi Odası’na gerçekleştiren Çakır, burada Oda Başkanı Yaşar Tetiker ile kongre sürecine ilişkin bir süre istişarede bulundu. Tetiker, Çakır’ı, tebrik ederek başarılar diledi;
Çakır’ın TSO ziyaretinde, TSO Başkan Yardımcısı Sertan Yalçın, Yönetim Kurulu Üyeleri Mehmet Çivici, Mehmet Remzi Alim ile Sibel Demirçin de hazır bulundu.
Kongreye ilişkin günün son ziyaretini Esnaf Kefalet Kooperatifi’ne gerçekleştiren Çakır’ı, Kooperatifte Başkan Hikmet Tezel ile Başkan Vekili Kemal Özer karşıladı. Çakır, burada da kongre çalışmaları hakkında Tezel ile Özer’i bilgilendirdikten sonra yeni oluşturacağı Yönetim Kurulu hakkında düşüncelerini aldı.

Güncelleme Tarihi: 13 Eylül 2017, 12:59
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER