Çakır mesajı belediyeden verdi

Çakır, protokol ile buluştu

Çakır mesajı belediyeden verdi

AK Parti Kdz. Ereğli İlçe Başkanı Mehmet Fatih Çakır Çakır, Pazar günü gerçekleştirilen kongrenin ardından nezaket ziyaretlerine başladıklarını belirterek, “Yönetim Kurulu Üyelerimiz, Belediye Başkanımız ve Meclis Üyelerimizle birlikte el ele vererek, Ereğli’mize hizmet etmeyi daha güçlü bir şekilde sürdüreceğiz.” dedi. 
İlk ziyaretlerini Ereğli Kaymakam Vekili, Alaplı Kaymakamı Saim Eskioğlu’nu gerçekleştiren Çakır ve Yönetim Kurulu Üyeleri, kendilerini tanıtarak, Kaymakam Eskioğlu’na görevinde başarı dileklerini sundular. 
AK Parti İlçe Başkanı Çakır, ziyarette, hükümetin Ereğli’de hayata geçirdiği ve devam eden yatırımlar ile ileriye dönük yatırım çalışmaları hakkında bilgi verdi.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Kaymakam Eskioğlu ise Mehmet Fatih Çakır’ın İlçe Başkanlığındaki yeni Yönetim Kurulu Üyelerine çalışmalarında başarılar diledi.
Çakır ve ekibi Kaymakam Eskioğlu’nun ardından İlçe Emniyet Müdürü Fahri Küçük’ü makamında ziyaret etti. Burada da kendilerini Emniyet Müdürü Küçük’e tanıtan Yönetim Kurulu Üyeleri, tüm Emniyet Teşkilatına görevlerinde muvaffakiyetler temenni ettiler. Müdür Küçük ise Çakır ve ekibinin gerçekleştirdiği nezaket ziyaretinden memnun olduğunu ifade ederek, başarı dileğinde bulundu.
Çakır ve Yönetim Kurulu Üyeleri, günün son ziyaretini Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal’a gerçekleştirdi.
Belediye Başkan Yardımcıları Esra Alpago ile Ayhan Atay’ın da hazır bulunduğu ziyarette konuşan Çakır, Pazar günü gerçekleştirilen kongrenin ardından nezaket ziyaretlerine başladıklarını belirterek, “Yönetim Kurulu Üyelerimiz, Belediye Başkanımız ve Meclis Üyelerimizle birlikte el ele vererek, Ereğli’mize hizmet etmeyi daha güçlü bir şekilde sürdüreceğiz.” dedi. 
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Uysal, Çakır ve ekibini tebrik edip başarılar diledikten sonra, Ereğli’yi çok daha güzel günlerin beklediğini söyledi. Uysal, 2019 yılında yapılacak olan yerel ve genel seçimlerden başarılı bir şekilde çıkacaklarına inandığını da sözlerine ekledi.

.

haber

haber

haber

Güncelleme Tarihi: 20 Eylül 2017, 13:58
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER