ÇAKIR VE ERDOĞAN'DAN MİLLİ EĞİTİM BAKANI SELÇUK'A ZİYARET

ÇAKIR VE ERDOĞAN'DAN MİLLİ EĞİTİM BAKANI SELÇUK'A ZİYARET

AK Parti Karadeniz Ereğli İlçe Başkanı Mehmet Fatih Çakır, 22. ve 23. Dönem AK Parti Zonguldak Milletvekili Fazlı Erdoğan ile birlikte Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk’a ziyarette bulunduğunu bildirdi.

Çakır, yaptığı açıklamada, ziyaretin verimli geçtiğini belirterek şunları kaydetti:

“22. ve 23. Dönem Zonguldak Milletvekilimiz Fazlı Erdoğan ile birlikte, Milli Eğitim Bakanımız Sayın Ziya Selçuk’a ziyarette bulunduk. Ziyarette, Sayın Bakanımıza Ereğli’deki eğitim yatırımları ve eğitim altyapısının durumu hakkında bilgi verdik. Ayrıca, bugüne kadar ilçede gerçekleştirilen yatırımlara verdiği destek dolayısıyla kendisine teşekkür ederek, ilçemizin eğitim konusunda yeni taleplerini ilettik.”

AK Parti İlçe Başkanı, “Sayın Bakanımız Ziya Selçuk’a bize değerli vaktini ayırdığı için şahsım, teşkilatım ve ilçem adına teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Güncelleme Tarihi: 11 Ağustos 2020, 20:30
YORUM EKLE
YORUMLAR
Vatandaş
Vatandaş - 4 yıl Önce

Tüh ,keşke haberimiz olsaydı bakanı ziyaret edeceginizden. Sayın bakana sormayı çok istediğim iki tane soru vardı, onları sormanızi rica ederdim. Sayın bakan geçen yıl okullar acikirken" iki konuda asla taviz vermeyiz okullarda demişti. Biri kayıt parası, diğeri de özel sınıf( parayı verenin istediği öğretmeni seçmesi). Böyle bir şeyi tesbit ederlerse derhal o okul müdürü hakkında soruşturma açacaklardi.
Dedim ya, keşke Fatih Bey'in bu ziyaretinden haberimizi olsaydı da bakan beye sorabilseydik Bu Ereğli'de bazı okullarda kayıt parası adeta zorunlu. Parayı veren en iyi sınıfta ve istediği öğretmeni seçebiliyor. Bu okul müdürleri o kadar pervasız ki, bakan Bey'in bu sözüne ve bu müdürlerin hakkında sayısız şikayete rağmen aynı şekilde vatandaştan zorla kayıt parası alıp özel sınıflar oluşturmaya devam ediyorlar. Bunu kaymakam, ilçe milli eğitim müdürü bilmiyor mu? Bilmiyorsa bari basın aracılığıyla bir kere daha şikayette bulunalım. Özellikle Kavaklık ilkokulu ve cumhuriyet ortaokulundaki müdürlerine bir el atılsın artık.
Bu okullar adeta borsa gibi. Yazık..

SIRADAKİ HABER