ÇAKIR'DAN BÖLGESEL ÇALIŞMA ÖNERİSİ

Çakır, İlçenin sorunlarına çözüm arayışlarını tüm hızıyla sürdürüyor.

ÇAKIR'DAN BÖLGESEL ÇALIŞMA ÖNERİSİ


AK Parti Karadeniz Ereğli İlçe Başkanı Mehmet Fatih Çakır, İlçenin sorunlarına çözüm arayışlarını tüm hızıyla sürdürüyor.
Çakır, bugün, partisinin Gülüç Belde Başkanı İsmail Yılmaz ile birlikte Düzce Valisi Zülkif Dağlı ve Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu Karadeniz Ereğli İlçe Müdürü Yıldız Eker’i makamında ziyaret etti.
VALİ DAĞLI’DAN BÖLGESEL ÇALIŞMAYA TAM DESTEK
İlk ziyaretini Düzce Valisi Zülkif Dağlı’ya gerçekleştiren Çakır, bölgesel çalışma ve yatırım konularına değindi.
Bölgenin en önemli sorununun işsizlik olduğunu ve bu konuda bireysel girişimlerinin olduğunu ifade eden Çakır, daha önce mektup yazdığı iki büyük firmanın üst düzey yöneticileriyle önümüzdeki günlerde yüz yüze görüşeceklerini belirtti.
İşsizliğin azaltılması noktasında bölge olarak birlikte hareket edilmesinin daha uygun olacağını vurgulayan Çakır, bölgeye yatırımcı çekebilmek için yapılacak çalışmalarda Düzce Valiliği ile birlikte hareket etmekten memnuniyet duyacaklarını kaydetti.
Çakır ile Yılmaz’ın ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Dağlı da bölgesel kalkınmanın önemine vurgu yaparak, vatandaşların huzuru, refahı ve mutluluğu için ne yapılması gerekiyorsa yapmaya hazır olduklarını söyledi.
İKİNCİ ZİYARET KREDİ VE YURTLAR KURUMUNA
Çakır, ikinci ziyaretini yine Gülüç Belde Başkanı İsmail Yılmaz ile birlikte, Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu Karadeniz Ereğli İlçe Müdürü Yıldız Eker’e gerçekleştirdi. Ziyarette, İlçede yüksek öğrenim gören öğrenci sayısı ve sayının arttırılmasına yönelik projeler, yurtlarının genel durumu, ilave yurt ihtiyaçları ile ilgili neler yapılabileceği ve üniversite kampüsü konularında fikir alışverişinde bulunuldu.

Güncelleme Tarihi: 13 Temmuz 2017, 13:00
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER