CAMİ VE MEZARLIKLARDA TEMİZLİK..

CAMİ VE MEZARLIKLARDA TEMİZLİK..

CAMİ VE MEZARLIKLARDA TEMİZLİK..

Kdz.Ereğli Belediyesi Mezarlıklar Müdürlüğü, Ramazan Bayramı öncesi ilçe genelindeki cami ve mezarlıklarda temizlik çalışmasını sürdürüyor.

Kdz. Ereğli Belediyesi Mezarlıklar Müdürlüğüne bağlı ekipler, ilçe genelindeki 94 cami ve mescid ile 57 Mezarlıkta, temizlik, tırpan ve bakım çalışmalarını sürdürüyor.

Kdz.Ereğli Belediye Başkan Yardımcısı Ayhan Atay, Ramazan ayına girmeden önce başladıkları çalışmalarda, ilçe genelindeki cami ve mescidlerin iç temizliği ile mezarlıklarda tırpan ve bakım-onarım çalışmalarını sürdürdüklerini kaydetti.

55 CAMİ TEMİZLENDİ

Atay, bugüne kadar 55 Camide temizlik yaptıklarını belirterek; “İlçe Müftülüğümüz ile koordineli bir şekilde yürüttüğümüz çalışmalarda, şehrimizdeki 94 cami ve mescidin 55’ini Mezarlıklar Müdürlüğü ekiplerimiz temizledi. Planlanan programa göre, temizlik çalışmalarımız sürüyor” dedi.

MEZARLIKLAR BAYRAMA HAZIR

Belediye Başkan Yardımcısı Ayhan Atay, Belediye sınırları içerisindeki 57 mezarlıkta temizlik, tırpan, bakım ve onarım çalışması yaptıklarını belirterek; “İhtiyaç duyulan mezarlıklarımıza duvar ve bordür boyama işlemi yaptık. Şehit ve Gazilerimize ait mezarlıklarımız ile tüm mezarlıklarımızda çiçeklendirme, ot temizliği, sulama ve çevre temizliği hizmetlerini düzenli hale getirdik. Şehir Mezarlığımız dahil, 12 bin adet mezarımızda çapalama işlemi yapıp toprak doldurarak Mezarlıklarımızı Bayrama hazır hale getirdik” dedi.

Güncelleme Tarihi: 19 Haziran 2017, 11:41
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER