ÇARŞI İÇİNDE TRAFİK SIKIŞIKLIĞI GİDERİLİYOR

ÇARŞI İÇİNDE TRAFİK SIKIŞIKLIĞI GİDERİLİYOR

Kdz. Ereğli Belediyesi pazar yeri bölgesinde yaşanan trafik sıkışıklığını gidermek için kavşak genişletme çalışması başlattı. Başkan Halil Posbıyık, İlçe Trafik Komisyonu tavsiyesiyle yapılan çalışma sonrası araç ve yaya trafiğinin düzenleneceğini belirtti.

Kdz. Ereğli Belediyesi kent trafiğinde yaşanan sıkışıkları gidermek için çeşitli noktalarda başladığı düzenleme çalışmalarına Pazar yeri bölgesinde devam ediyor.

Belediye Fen İşleri Müdürlüğü, Uzunmehmet Mahallesi ve Şehit Rıdvan caddesi üzerinden gelen trafiğin kesiştiği Pazar yeri Millet Bahçesi kavşağında genişletme çalışması başlattı.

Belediye Başkanı Halil Posbıyık yapılan çalışmaları yerinde takip etti. Trafik düzenlemesi için yapılan çalışmalar kapsamında Pençes deresi üzerine ayrıca yayalar için geçiş köprüsü yapılacağını belirten Posbıyık; “İlçe Trafik Komisyonu tavsiyesiyle buradaki trafik sıkışıklığını gidermek için kavşak genişletme çalışması yapıyoruz. Kaymakamlık binası burada. AK Parti ve MHP İlçe Teşkilatları burada. Belediye ve merkez Pazar yeri burada. Dolayısıyla çok yoğun trafik oluyor ve kavşak kilitleniyor. Kısa sürede çalışmayı tamamlayarak Pazar yerinde yaşanan trafik sıkışıklığını çözmek istiyoruz. Yaya ve araç trafiği bir düzene girmiş olacak” dedi.

Güncelleme Tarihi: 21 Mart 2021, 12:27
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER