Çaylıoğluspor'dan 6 Tekvandocu Milli Takımda

Çaylıoğluspor'dan 6 Tekvandocu Milli Takımda

Çaylıoğluspor'dan 6 Tekvandocu Milli Takımda

Zonguldakın Ereğli İlçesinde faaliyet gösteren Kepez Çaylıoğluspor Kulübü ve Kdz. Ereğli Tekvando Spor Kulübü sporcuları 6-8 Temmuz tarihlerinde Antalyada düzenlenen müsabakalarda önemli bir başarıya imza atarak Milli Takıma katılmaya hak kazandı.
Antalyada 6-8 Temmuz tarihleri arasında, 2400 kişinin katılımıyla gerçekleşen Yıldızlar Türkiye Tekvando Şampiyonasında Kdz. Ereğli Tekvando Spor Kulübü fırtınası esti. Kepez Çaylıoğluspor Kulübü ve Kdz. Ereğli Tekvando Spor Kulübünden şampiyonaya katılan 7 sporcudan 6sı Milli Takıma girmeyi başardı.
Sezon boyunca çok iyi çalıştıklarını belirten Tekvando Antrenörü Murat Kalem, bu başarıyı beklediklerini söyledi. Kalem konuşmasında, 7 kişiyle gidip 6 kota almak çok kolay değil bu başarıyı elde ettiğimiz için çok mutluyuz. Bizleri maddi manevi destekleyen Gençlik Hizmetler ve Spor il, ilçe Müdürlüğüne, Başkan Zafer Yalmana, sporcularımıza, kulübümüze ve velilerimize sonsuz teşekkürlerimi sunarım dedi.
Milli takım seçmeleri 26-27 Temmuz tarihleri arasında Konyanın Karaman ilçesinde yapılacak. Sporculardan, Selin Burçoğlu, Aylin Arıkan, Esra Bayrak, Şevval Bayrak, Elçin İlik, Alihan Arıkan Milli takıma gitmeyi başardı.

haber

haber

haber

haber

haber

haber

haber

haber

Güncelleme Tarihi: 14 Temmuz 2017, 17:40
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER