Çebi Group’un ‘Milli’ duruşu…

Çebi Group’un ‘Milli’ duruşu…

Çebi Group’un ‘Milli’ duruşu…

Türkiye’de filo kiralama şirketleri döviz bazında araç kiralarken, bölgenin en büyüğü ve güçlü firması olan Çebi Group tüm kiralama işlemlerini TL üzerinden yapıyor.
....
Amerika’nın Türkiye üzerinde aldığı bazı yaptırım kararlarından sonra dövizdeki hızlı artış toplumun her kesiminin tepkisini çekerken, ülkede bir çok büyük şirketin ticaretini halen döviz üzerinden yapması dikkat çekiyor.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın döviz ile ticaret yapılmaması gerektiği çağrısına, Karadeniz bölgesinin en güçlü araç kiralama şirketi olan Çebi Group’dan olumlu yanıt geldi.
Çebi Group Ceosu Yasin Hamzaçebi, Cumhurbaşkanımızın milli duruşuna sonuna kadar destek verdiklerini ve vermeye de devam edeceklerini belirterek, tüm araç kiralama faaliyetlerini Türk Lirası üzerinden yaptıklarını söyledi.
Ülkemize yapılan spekülatif döviz baskısı sonucu yaşanan sıkıntıların üstesinden mutlaka gelineceğini belirten Yasin Hamzeçebi, “Gün birlik günüdür. Gün Cumhurbaşkanımıza sahip çıkarak şer güçlere ders verme günüdür. Bu düşünce ile filo kiralama faaliyetlerimizi partnerlerimiz gibi döviz üzerinden değil de, Türk Lirası üzerinden yürütüyoruz” şeklinde konuştu.
Çebi Group bünyasinde faaliyet gösteren tüm şirketlerin ticari faaliyetlerini Türk Lirası ile gerçekleştirdiğine dikkat çeken Hamzaçebi, vatandaşlara da çağrıda bulunarak döviz ile ticaret yapan şirketler ile tüm bağlarını koparmalarını önerdi.
Hamzaçebi şöyle dedi: “İster 1 araç kiralayın, isterse 100 araç. Tüm kiralama bedellerini Türk Lirası ile yapıyoruz. Gün Türk lirasına ve ülkemize sahip çıkma günüdür…”

Gündem

Güncelleme Tarihi: 12 Eylül 2018, 19:39
YORUM EKLE
YORUMLAR
Ensar Çelik
Ensar Çelik - 6 yıl Önce

Başarılar ın daim olsun tebrik ediyorum kardeşim.

adem
adem - 6 yıl Önce

helal be tebrıkler

SIRADAKİ HABER