ÇEBİ GRUP, VİRÜSE KARŞI ÖNLEMLERİNİ ARTTIRDI...

Türkiye’nin her yerinde virüse karşı korunma konusunda çeşitli önlemler ve uyarılar hız kazanırken,Çebi Grup bünyesinde bulunan tüm akaryakıt istasyonları, vatandaşların gönül rahatlığı ile istasyona gelmeleri için işyerinin tamamında  dezenfekte uygulaması yapıldı.

ÇEBİ GRUP,  Korona virüsün yayılma riskine önlem amaçlı iş yerlerinde ortak kullanım alanlarının temizliğine çok dikkat ederek önlemlerini arttırdı.
Çebi Grup, koronavirüs tedbirleri kapsamında işyerini dezenfekte sıklaştırarak işyerlerini baştan aşağı virüse karşı ilaçlama gerçekleştirdi.
Rutin temizlik işlemlerini, koronavirüs salgını nedeniyle sıklaştıran Çebi Grup, Bünyesinde iş yerlerin girişlerine de vatandaşların el hijyeni için dezenfektan cihazları yerleştirdi. Çalışanlarının sağlık ve temizlik koşulları önlemlerini arttırdı.

ÇEBİ GRUP Ceo’su Yasin Hamzaçebi, müşterilerine en iyi hizmeti vermeye dikkat ettiklerini ifade ederek, “Çalışanlarımızı ve müşterilerimizin sağlıkları her işten bizim için daha da öncelikli. Bu sebepten tüm işyerilerimizi virüse karşı dezenfekte ettirmeyi daha da arttırdık.  Bu günlerde daha dikkatli olmalı. Uyarılara bizim gibi herkes önem göstermeli. İmkanlar doğrultusunda bu virüsle mücadelemizi sürdüreceğiz. Yetkililerinde dediği gibi işimizi önlemleri alarak, vatandaşlarımıza ‘Evde Kal’ın” mesajını tekrarlayacağız.” dedi

Gündem

Güncelleme Tarihi: 02 Nisan 2020, 14:51
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER