CHP'DE GRUP SÖZCÜSÜ DEĞİŞTİ

CHP'DE GRUP SÖZCÜSÜ DEĞİŞTİ

Kdz. Ereğl iBelediye Başkanı Halil Posbıyık, 1 Temmuz Çarşamba günü gerçekleşen Ereğli Belediye Meclisi toplantısında bazı önerileri sunmak için söz alan meclis üyesi Mehmet Tayyar Mendeş’in yeni grup sözcüsü olduğunu “Bizde demokrasi var” sözleriyle açıkladı.

Ereğli Belediye Meclisi’nin Temmuz ayı olağan toplantısı birinci oturumunda gündem dışı bir konuşma yapan Belediye başkanı Halil Posbıyık, sık sık espri yapmayı ve başta Ak Parti Meclis Grup Sözcüsü Mustafa Kumaş olmak üzere Ak Partili üyelere takılmayı ihmal etmedi.

Özellikle bazı gündem maddelerinde gündeme gelen “merkezi hükümetin sahasına giren konularda” Kumaş’a dönerek, “bu konuyu da sen çözersin artık Mustafa”  ifadesiyle espri yapan Posbıyık bir espriyi de daha önce Yaşar Balcı tarafından sürdürülen CHP Grup Sözcülüğü görevine Mehmet Tayyar Mendeş’in getirildiğini açıklarken yaptı.

Encümen üyeleri ve komisyon üyeleri için gruplar adına öneri sunmak için grup sözcüleri söz aldığı sırada CHP grubu adına önerileri yapmak üzere Mendeş söz alınca araya giren Posbıyık, tekrar Ak Parti sıralarına dönerek, “bakın biz grup sözcümüzü bir yıl sonra değiştirdik. Hep aynı kişi olmasın diye. Çünkü bizde demokrasi var. Sizde ise hala eski sözcü devam ediyor” dedi.

Güncelleme Tarihi: 02 Temmuz 2020, 13:00
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER