CHP'de kongre takvimi açıklandı...

CHP'de kongre takvimi açıklandı...

CHP'de kongre takvimi açıklandı...

Karadeniz Ereğli CHP ilçe örgütünde gerçekleştirilecek ilçe kongresi öncesinde, kongreye katılacak delegeleri belirlemek üzere mahalle delegeleri seçim takvimi belli oldu.

Karadeniz Ereğli’de geçtiğimiz ay gerçekleşmesi planlanan ancak Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık’ın eşi Neriman Posbıyık’ın da ilçe başkanlığına adaylığını açıklaması sonrası genel merkezce iptal edilen ilçe kongresi için mahalle delege seçimlerinin yapılacağı bildirildi.

Bilindiği gibi CHP Ereğli örgütünde partiyi kongreye götürmek üzere İsmail Fota başkanlığında kayyum atanmış, hazırlıklar devam ederken Belediye Başkanı Halil Posbıyık’ın eşi Neriman Posbıyık’ın da ilçe başkanlığına adaylığını açıklamasıyla kongre genel merkez tarafından iptal edilerek ileri bir tarihe ertelenmişti.

Bu gelişmelerin ardından atanan kayyum heyetinin de görev süresi sona erdiğinden ilçe başkanlığına Eylem Ertuğrul atanarak yeni bir yönetim görevlendirilmişti.

Ertuğrul yönetiminde kongre hazırlık sürecini sürdüren CHP ilçe örgütünden 11 Kasım Pazartesi günü yapılan açıklama ile kongre sürecinin il adımı olan mahalle delegeleri seçimi yapılacağı, “İlçemiz kongre delege seçimlerinin yapılışına esas olmak üzere hazırlanan mahalle delege seçim takvimi 19 Kasım-26 Kasım tarih aralığında olup, seçimler parti binamızda yapılacaktır. Bilgilerinize” ifadeleriyle duyuruldu.

Haber Merkezi

Güncelleme Tarihi: 12 Kasım 2019, 13:27
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER