CHP Ereğli çalışıyor

CHP Ereğli çalışıyor

CHP Ereğli çalışıyor

Cumhuriyet Halk Partisi Karadeniz Ereğli İlçe Başkanı Şerif Sertan Ocakcı, Belediye Meclis üyeleri,ilçe yöneticileri, Kadın kolları başkanı, bayanlarımız ve partili üyelerleberaber24 Haziran Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği seçimleri öncesinde çakışmalarına aralıksız devam ediyorlar.

Cumhuriyet Halk Partisi Kdz. Ereğli İlçe Başkanımız Ş. Sertan Ocakcı, il ve ilçe yöneticilerimiz ve partili üyeleri ile Ramazan bayramının 3. gününde de seçim çalışmalarına ara vermeden devam ettiler.

Cumhuriyet Halk Partisi Karadeniz Ereğli İlçe Başkanı Ş. Sertan Ocakcı ve beraberindeki partili üyeler günün ilk ziyaretini Ören Mahallesinde bir dizi ziyaretler gerçekleştirdi. Ören Mahalle Muhtarı Halil Sever’in evinde mahalle sakinleri ile bayramlaşan ve sohbet eden İlçe Başkanı Ş. Sertan Ocakcı, imar ve yürürlüğe giren imar affı ile ilgili açıklamalarda bulunu.

ORMANLI SİNİTLİ ZİYARETİ…

Ören Mahallesi ziyareti sonrasında Ormanlı’nın Sinitli mahallesinde bayramlaşan İlçe Başkanı Ş.Sertan Ocakcı daha sonra Ormanlı merkezindeki kahvehane sakinlerinin bayramlarını kutladı.

Her ziyarette ülkemizin genel durumu ve Cumhurbaşkanlığı seçimi üzerine fikir alışverişinde bulunulurken, 24 Haziran'da yapılacak seçimde Cumhurbaşkanlığı için Muharrem İnce'ye Milletvekilliğinde ise Zonguldak Milletvekili adayları Ünal Demirtaş,Deniz Yavuzyılmaz, Umut Başoğlu, Merve Kır ve Çiğdem Şekerci’yedestek istediler.

ŞEHİT METİN ÇEVİK MEZARI’NA ZİYARET…

Ormanlı Merkez ziyaretinin ardından Fındıklı Köyü’nde Hakkari’de şehit düşen Metin Çevik’in kabrini ziyaret eden İlçe Başkanı Ş.Sertan Ocakcı, Şehidimizin baba ocağını olan Recep Çevik’i evinde ziyaret etti. Ziyarete Fındıklı Köyü Muhtarı Abdullah Aslan’da eşlik etti. Ocakcı, Şehit Metin Çevik’in anı evinde anı defterine duygu ve düşüncelerini de atardı.

Fındıklı Köyü ziyaretinin ardından sırasıyla Saltuklu, Serintepe köylerinde bir dizi ziyaretlerde bulunan Başkan Ocakcı ve ekibi son olarak Yazıcılar Köyünde bir ev ziyaretine katıldılar.

Gittikleri her köyde, 24 Haziran Cumhurbaşkanlığı seçiminde Muharrem İnce’ye , Milletvekilliği seçiminde Zonguldak Milletvekilleri Ünal Demirtaş,Deniz Yavuzyılmaz, Umut Başoğlu, Merve Kır ve Çiğdem Şekerci’ye destek isteyerek, ülkenin bu seçimlerde değişime ihtiyacı olduğunu  vurguladılar.

Haber Merkezi

Güncelleme Tarihi: 18 Haziran 2018, 19:43
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER