CHP HERKESİ ZİYARET ETTİ...

CHP HERKESİ ZİYARET ETTİ...

CHP HERKESİ ZİYARET ETTİ...

Cumhuriyet Halk Partisi Karadeniz Ereğli İlçe Başkanı Eylem Ertuğ Ertuğrul, göreve seçildikleri 22 Aralık 2019 tarihinden kısa bir süre sonra başladıkları ziyaretlerine 6 Şubat 2020 Perşembe günü de devam etti.

Ertuğrul ve ilçe örgütü yöneticilerinin gerçekleştirdikleri ziyaretlerle ilgili olarak Cumhuriyet Halk Partisi Karadeniz Ereğli İlçe Başkanlığından yapılan açıklamada şu bilgilere yer verildi:

"22 Aralık 2019 tarihinde gerçekleştirilen genel kurul sonrasında göreve seçilen Eylem Ertuğ Ertuğrul başkanlığındaki Karadeniz Ereğli İlçe Örgütü Yönetim Kurulumuz, yakın bir zaman önce, Kaymakamımız Sayın İsmail Çorumluoğlu ve Belediye Başkanımız Sayın Halil Posbıyık’a makamlarında gerçekleştirilen ziyaretle başlayan programlarına 6 Şubat 2020 Perşembe günü devam etti.

Beraberinde bazı yönetim kurulu üyelerimizle birlikte sırasıyla Karadeniz Ereğli İlçe Emniyet Müdürü Sayın Hakan Çelik, Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Sayın Cevdet Civelek, Ereğli Muhtarlar Derneği Başkanı Sayın Şükrü Kılıç ve Ereğli Ziraat Odası Başkanı Sayın Adil Pulat’ı ziyaret eden İlçe Başkanımız Eylem Ertuğ Ertuğrul, örgütümüzün temel hedefleri ve hayata geçirilmesi düşünülen projelerle ilgili görüşlerini paylaştı.

Kısa bir süre önce görevine atanan İlçe Emniyet Müdürü Hakan Çelik’e görevinde başarılar dileyen İlçe Başkanımız Ertuğrul, Cumhuriyet Halk Partisi olarak kolluk kuvvetlerimizde çalışan memurlarımızın yaşamak zorunda kaldıkları sorunları yakından bildiklerini ve ülkenin ana muhalefet partisi olarak bu sorunlara çözüm bulunması noktasında fikir üretmeyi sürdürdüklerini söyledi. Karadeniz Ereğli’nin her geçen yıl artan nüfusuna paralel olarak İlçe Emniyet Müdürlüğü Teşkilatı’nın da görev ve sorumluluklarının arttığına işaret eden İlçe Başkanımız, Emniyet Müdürü Hakan Çelik’ten de teşkilatın talep ve çözüm bekleyen sorunları hakkında bilgiler aldı. 

Emniyet Müdürlüğüne gerçekleştirilen ziyaretin ardından ziyaret programını sürdüren İlçe Başkanımız ve beraberindekiler, sırasıyla Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Civelek, Muhtarlar Derneği Başkanı Kılıç ve Ziraat Odası Başkanı Pulat ile de bir araya geldiler. Samimi ortamlarda geçen ziyaretlerde Karadeniz Ereğli’deki şoför esnafı, kırsal kesimlerde yaşayan vatandaşlarımızın ve üreticilerimizin talep ve sorunlarıyla ilgili görüş alışverişinde bulunuldu.

Ziyaretlerle ilgili bir değerlendirme yapan İlçe Başkanımız Eylem Ertuğ Ertuğrul, Cumhuriyet Halk Partisi Karadeniz Ereğli İlçe Örgütü olarak, halkın her kesiminin beklenti ve meseleleri ile ilgili tam bilgi sahibi olmak istediklerini, göreve seçildikten sonra gerçekleştirdikleri bu ziyaretlerin, nezaket ziyareti olmasının yanı sıra ilçenin temel sorunların tespiti açısından da kendileri için önem arz ettiğini kaydetti. Bundan sonraki süreçte de başta meslek odaları ve sivil toplum kuruluşlarına yönelik ziyaretlerinin devam edeceğini ifade eden Ertuğrul; “Yapılan ilk genel seçimlere en iyi şekilde hazırlanmak ve bu hazırlığı yaparken de Karadeniz Ereğli’mizi ilgilendiren sorunları bugünden tespit edebilmek adına bu ziyaretlerimize önem veriyoruz. CHP iktidarında, güzel ilçemizi, bu ilçeye hayat ve yön veren herkesle birlikte yöneteceğiz. Bu sebeple de ilçemiz halkının her kesimi ile birlikte ortak akıl yaratma ilkesi çerçevesinde bu programlarımız devam edecek.”, dedi.  

Haber Merkezi

Güncelleme Tarihi: 06 Şubat 2020, 21:49
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER