CHP HEYETİNDEN ELPEK DOKUYAN ELLER ATÖLYESİNE ZİYARET

CHP HEYETİNDEN ELPEK DOKUYAN ELLER ATÖLYESİNE ZİYARET

Kdz. Ereğli Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanı Eylem Ertuğrul ve yönetim kurulu üyeleri, Elpek Dokuyan Eller Kadın girişimcileri atölyelerinde ziyaret etti.

Cumhuriyet Halk Partisi Ereğli  İlçe Başkanı Eylem Ertuğrul ve yönetim kurulu üyeleri ilçede kısa süre önce kadın girişimciler tarafından kurulan ‘Elpek Dokuyan Eller’ atölyesine ziyarete bulundu.

Cumhuriyet Halk Partisi Ereğli  İlçe Başkanı Eylem Ertuğrul atölyeyi gezdikten sonra Elpek dokuyan eller kadın girişimi ve işletme kooperatifi başkanı Nigar Duman’dan bilgiler aldı. Yapılan girişimin geç kalınmış bir girişim olduğunu ifade eden Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanı Eylem Ertuğrul “Öncelikle Ereğli’nin unutulmuş bir değeri olan veya çok ciddi unutulmaya yüz tutmuş olan Elpek bezini tekrar gündeme getirmeniz çok değerli çok önemli Ereğli adına, Şehirleri diğer şehirlerden farklı hale getiren şeyler marka özellikleridir. Elpek bezi de Ereğli için bir marka değeridir. Çok daha ön plan da olması gerekiyor, Şimdiye kadar olan süreçte bunun ihmal edilmiş olduğunu görüyoruz. Fakat belki sizin de bu hareketinizle birlikte bunun daha fazla ön plana çıkacağını reklamının daha iyi yapılacağını düşünüyorum. Hem bu çalışmanız çok önemli ve bunun kadınlar tarafından yapılıyor olması ayrı bir önem katıyor bizim açımızdan. Kadınların ayrı bir ekonomi girdi sağlayacak olması çok güzel çalışmalarınız çok beğendik ekip olarak. Bunun pazarlanması bakımından elimizden ne geliyorsa yapılacağından hiç şüpheniz olmasın. Siz bu kadar emek vermişsiniz aslında siz pastayı yapmışsınız biraz krema ile süs gerekiyor biz de o nokta da devreye gireceğiz elimizden geleni yapacağız. Ben çalışmalarınız için çok teşekkür ediyorum şehrimiz adına gerçekten çok önemli buluyorum. Ereğli’nin önemli bir markası fakat yeterince tanıtılmıyor ki dünyada ki tekstil ürünleri içerisinde ciddi yere sahip çok farklı özellikleri ile ön plana çıkan ürünler bunlar şehrimizde üretilmesi ki inşallah bölgesel izinler alındıktan sonra da tekrar keten tohumu da ekilmesi  ile birlikte belki daha da canlanacak bu Pazar diyelim. Elpek pazarı biz de elimizden geleni yapacağız bundan emin olabilirsiniz başarılar diliyorum.

Elpek dokuyan eller kadın girişimi ve işletme kooperatifi başkanı Nigar Duman ise ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek “Ziyaretimize CHP ilçe başkanımız eylem bey geldiler. Kendilerine verdikleri destek ve geldikleri için teşekkür ediyoruz. Bize bundan sonra da destek vereceğini ve arkamızda olacağını her zaman yolumuzu açacağınızı söylediniz bu sözü verdiniz kendisine çok çok teşekkür ederiz” dedi.

Ziyaretin sonunda Elpek dokuyan eller kadın girişimi ve işletme kooperatifi başkanı Nigar Duman, Cumhuriyet Halk Partisi Ereğli İlçe Başkanı Eylem Ertuğrul ve yönetimine Elpek bezinden yapılan şal hediye etti.

Güncelleme Tarihi: 03 Ocak 2021, 09:04
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER