CHP İLÇE BAŞKANI ADAYI ÇEKİLDİ!

CHP İLÇE BAŞKANI ADAYI ÇEKİLDİ!

CHP İLÇE BAŞKANI ADAYI ÇEKİLDİ!

CHP Kdz. Ereğli ilçe Başkanı Adayı Sevdekar Aras yarıştan çekildi. 


Aras yazılı bir açıklama yaparak şöyle dedi:

Değerli Ereğli halkı, değerli Cumhuriyet Halk Partililer; 5 yıldır aktif olarak emek harcadığım son, … aydır da Kdz. Ereğli İlçe Başkan Vekilliğini yürüttüğüm partimde her görevi yapmış, yaptığı görevlerde partili sorumluluğunu ön planda tuttum.
 Bu süreçte kamuoyu vicdanında kabul görmüş bir Cumhuriyet ve vatan sevdalısı olarak; Genel Merkezimizin, Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’nun ortaya koyduğu Demokrasi ve Özgürlük mücadelesine katkı koyarak Hak Hukuk Adalet ‘i savundum. 
Sayın Genel Baştanımın, toplumun her kesiminden, soldan ve sağdan oy alabilmek için ürettiği politikaya katkı sağlamak adına yıllardır verdiğim emek ve çabayı, bundan sonraki süreçte de devam ettireceğimden kimsenin şüphesi olmasın.
Kimseyi ayrıştırmadan, kucaklayarak, kavgayla değil sevgiyle, her düşünce ve inanca saygı duyarak, siyasetin temiz yüzü olma olmaya çalıştım, çalışacağım. Bununla birlikte, gerek şahsi, gerekse siyasi kişiliğimden ve karakterimden ödün vermeden bu yolda mücadeleye devam edeceğim. 
Ereğli’de yaşayan Ereğli’ye emek vermiş her Cumhuriyetçi, Cumhuriyet Halk Partili gibi benimde İlçe Başkanlığına aday olmam çok doğaldır. 
Ancak, bu olağanüstü süreçte partimi partililerimizi daha fazla tartışma ortamına çekmemek adına, parti menfaatlerini kendi menfaatlerimin üstünde tuttuğumdan İlçe Başkanlığı adaylığımı feragat ediyorum.
Elbette biraz dinlenerek, bundan  sonraki süreçte de parti içinde yapılacak her yarışın içersinde ‘daha da güçlü’ olacağımdan kimsenin şüphesi olmasın. 
Bu vesileyle aday arkadaşlarıma başarılar diliyor kazananın Cumhuriyet Halk Partisi olması dileklerimle,her zaman partimin emrinde ve seçilmiş İlçe Başkanımın yanında olduğumun bildiririm.

Gündem

Güncelleme Tarihi: 19 Ağustos 2019, 01:59
YORUM EKLE
YORUMLAR
abidin kozak
abidin kozak - 5 yıl Önce

kdz ereğli belediyesinin imkanları daha fazla kdz ereğli belediyesinin olmalı

SIRADAKİ HABER