CHP'de kongre heyecanı

CHP'de kongre heyecanı

CHP'de kongre heyecanı

Zonguldak’ın Ereğli İlçesinde, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Ereğli İlçe Başkanlığı kongresinde mevcut Başkan Şerif Sertan Ocakcı güven tazeledi. Ocakcı, Tek liste ile gidilen seçimde yeniden İlçe Başkanlığına seçildi.

Cumhuriyet Halk Partisi Ereğli İlçe Başkanlığının genel kurulu yapıldı. Gülüç Beldesi düğün salonda yapılan genel kurula, CHP Zonguldak Milletvekilleri Şerafettin Turpçu, Ünal Demirtaş, CHP İl Başkanı Ahmet Altun ve Yönetim kurulu üyeleri, Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin, Gülüç Belediye Başkanı M.Gökhan Demirtaş, Kandilli Belediye Başkanı Mustafa Aydın, Ereğli Önceki Dönem Belediye Başkanı Halil Posbıyık, CHP Eski Parti Meclis Üyesi Buket Müftüoğlu, Ereğli Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Cevdet Civelek, Esnaf Kefalet Kooperatifi Başkanı Hikmet Tezel, Ereğli Şoförler ve Esnaf Odası Başkan Adayı Murat Akyüz ve partililer katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından başlayan genel kurulda, Divan Başkanlığına İlker Öncel Başkan Yardımcılığına Cihat Kalafat kâtipliklerine ise Naciye Tozkoparan getirildi.

2017 Faaliyet raporunun okunmasının ardından konuşmalara geçildi.

DEMİRTAŞ, ÖNÜMÜZDEKİ 2 YIL ÇOK ÖNEMLİ

CHP Zonguldak Milletvekili Ünal Demirtaş’ta kongrede yaptığı konuşmada, Ereğli’de 2 yıl aranın ardından kongrenin yapıldığını hatırlatarak, 2 yıl boyunca görev yapan arkadaşlara emeklerinden dolayı çok teşekkür ederim ve bundan sonra göreve seçilecek arkadaşlarımıza da başarılar diliyorum çünkü önümüzdeki 2 yıl çok zorlu geçecek “ diye konuştu.

TURPÇU, AK PARTİYİ ELEŞTİRDİ

CHP Zonguldak Milletvekili Şerafettin Turpçu ise yaptığı konuşmada gerçekleşecek olan seçim öncesi  2 yıl boyunca hizmet eden ve yeni dönemde  hizmet edecek parti çalışanlarına teşekkür ederek yeni dönemlerinde başları diledi. Turpçu son günlerde yaşanılan olaylara da dikkat çekerek, AK Parti hükümetine sert eleştirilerde bulundu, yaşanılan ekonomik krizin sadece Ereğli’ye mahsus olmadığını tüm Türkiye’de ekonomik krizin yaşandığını iddia etti.

EREĞLİ’DE BİR MEYDAN MEYDAN KALACAKSA CHP SAYESİNDEDİR

CHP Ereğli İlçe Başkanı Şerif Sertan Ocakcı ise yaptığı konuşmasında katılımlarından dolayı tüm partililere teşekkür ederek, “Belediye Meclisi 3,5 yıldır çalışırken izleyip destek vermeye gelen oldu mu ? Ereğli Kent meydanının yapılmasını istedik. Bir imam geldi, buraya cami istiyorum dedi. AKP oylarıyla geçen bir cami yapılıyor. Hayatımızı özgür irademizle yaşarız biz. Hangimiz tepki verdik. vermediniz öyle mi? Bu bir mahkeme kararı. Caminin oraya yapılmasını mahkemeye verdik ve bilirkişi reddetti. Cami oraya yapılmıyor. Bir şeyler kolay değilmiş değil mi? Kaç aydır bu mahkemeyle uğraşıyoruz. Bilirkişilerle konuştuk, tek tek gerekçelerimizi anlattık. Onlar da ‘Yapılan işlem, şehircilik anlayışına, hukuka, mimari anlayışa aykırıdır, reddedilmesi’ diye yazmış. Ereğli’de bir meydan, meydan olarak kalacaksa CHP sayesindedir. ”diye konuştu.

Konuşmaların ardından seçimlere gidildi. Tek liste ile gidilen seçimde mevcut başkan Şerif Sertan Ocakçı 200 delegenin oyunu alarak yeniden başkanlığa seçildi. Öte yandan Ocakçı’nın listesi şu isimlerden oluştu.

ASIL

Ekrem Akman, Sevdekar Aras, Yıldıray Arslan, Mürşide Ateş, Halil Bozkurt, Şenol Çevik, Nahide Ercan, Şenay İşeri, Burak Karaarslan, Noyan Keskin, Huri Keskin, Uğur Likoğlu, Derya Özcan, Ahmet Yalçın, Rahmi Yaman, Hikmet Yılmaz

YEDEK

Yakup Şekip Okumuşoğlu, Düzgün Kılıç, İlter Yüzgeç, Hatice Sulu, Feridun Ateş, Emrah Tomakin, Ercan Yüksel, Alaattin Korkmaz, Ayhan Deniz, Bayram Seçen, Çetin Kızılkuş, Kubilay Aruz, Pelin Barış, Canan Tüzün, Baha Göktürk, Güney Ergün

 



 

Güncelleme Tarihi: 09 Aralık 2017, 12:36
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER