CHP'den geçmiş olsun ziyareti

CHP'den geçmiş olsun ziyareti

CHP'den geçmiş olsun ziyareti

Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) Karadeniz Ereğli  İlçe Başkanı Şerif Sertan Ocakcı, Kadın Kolları Başkanı  Zerrin Erdoğan ve İlçe Yöneticileri ile beraber Belen Mahallesinde ikamet eden Eyriboz Ailesini evlerinde ziyaret etti.

Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Sekreterliği’nden yapılan yazılı açıklamaya göre,

“Sayın Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanımız Şerif Sertan Ocakcı, Kadın Kolları Başkanımız Zerrin Erdoğan ve ilçe Yöneticilerimiz ile birlikte ilçemiz belen mahallesinde ikamet eden Eyriboz ailesini evlerinde ziyaret etti

Kısa bir süre önce kalp ve böbrek ameliyatı geçiren Nimet Eyriboz’a ve hasta olan Mustafa Eyriboz’a geçmiş olsun dileğinde bulunan İlçe Başkanımız ve yöneticilerimiz, sağlık durumu ile ilgili bilgiler aldı.

Ziyaretiyle ilgili bilgi veren Şerif Sertan Ocakcı, çalışmalardan fırsat buldukları zaman dilimleri içinde, kalplerine dokunulması ve hatırlarının sorulması gereken yaşlıları ve ilgiye muhtaç insanları da ziyaret ederek , onları mutlu etmeye gayret sarf ettiklerini söyledi.

Ocakcı ayrıca,  “Nimet Teyzemizi ve Mustafa Amcamızı ziyaret ederek bu güzel insanları bir nebze de olsa sevindirmek istedik.  Onların birbirlerine bağlılıklarını ve 45 yıla yakın evliliklerinin mutluluğunu gözlerinden okuduk, duygularına ortak olduk. Bundan sonraki günlerde de ilgiye ve bir yudum sevgiye ihtiyaçları olan insanlarımızı ziyaret etmeye devam edeceğiz., dedi.

Başkanımız Şerif  Sertan Ocakcı’nın ziyaretine, Kadın Kolları Başkanımız Zerrin Erdoğan, İlçe Yöneticilerimiz Mürşide Ateş, Huri Keskin, Şenay İşeri ve Karadeniz Ereğli Belediyesi Meclis Üyemiz Fehmi Karaarslan eşlik etti.” 

Güncelleme Tarihi: 28 Ocak 2018, 16:26
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER