CİĞER, KAMPANYA DEĞERLENDİRMESİNDE BULUNDU

YAŞAR CİĞER KAMPANYA DEĞERLENDİRMESİNDE BULUNDU

CİĞER, KAMPANYA DEĞERLENDİRMESİNDE BULUNDU

Bir süre kayyum tarafından yönetildikten sonra isim değişikliğine gidilen ve şubeleşme çalışmalarına başlayan Türk Kızılayı Derneği'nin Karadeniz Ereğli Şubesi ilk önemli çalışmasını Kurban Bayramı'nın sona ermesiyle birlikte noktaladı. 
           Türk Kızılayı Kdz. Ereğli Şubesi olarak genel merkezin 12 yıldır vekaletle kurban bağışı çalışmaları sürdürülmüştü. Kdz.Ereğli'de 47 yurt içi, 44 hisse yurt dışı olmak üzere toplamda 91 hissenin ihtiyaç sahiplerinin sofrasında bereket olması amacıyla gerçekleştirmiş olmanın yönetim olarak mutluluğunun yaşandığı bildirildi.
          Açıklamalarda bulunan derneğin Şube Başkanı Yaşar Ciğer Kızılay’ın kurban bereketini “Yıl Boyu Yaşatıyorsan Hilal Olsun Türkiye” sloganıyla başlattığı, vekâletle kurban kesim kampanyasında alınan 90 hisse kurbanın yıl boyunca ihtiyaç sahibi insanlara dağıtılacağını kaydetti.  Türk Kızılay’ına duyulan güvene teşekkür eden Yaşar CİĞER, kurban vekâletini Türk Kızılay’ına veren tüm hayırseverlere ihtiyaç sahipleri adına teşekkür ederek şu görüşleri sundu: 
    "Kurban Bayramı öncesinde çok kısa bir zamanda Kdz.Ereğli Şubesi olarak kuruluş aşamasını tamamlayarak kurban vekaletlerinin alınmasına öncülük eden yönetim kurulu üyelerimiz Kenan YILMAZ, Ali KOCATÜRK, Kürşat YAĞIZ ve Şenol AKYOL’a çok teşekkür ediyorum.
           Türk Kızılayı Kdz.Ereğli şubemiz olarak  bağış ve kan alma çalışmalarımız yıl boyunca devam edecektir. Ereğli’mizin güzide insanlarının Türk Kızılay’ımıza göstermiş olduğu teveccüh için teşekkür ediyor, saygılarımızı sunuyoruz."

Gündem

Güncelleme Tarihi: 21 Ağustos 2019, 20:52
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER