Çivici Çebi Grup’u ziyaret etti…

Çivici Çebi Grup’u ziyaret etti…

Çivici Çebi Grup’u ziyaret etti…

Cumhuriyet Halk Partisi Kdz. Ereğli Belediye Başkanı aday adayı Erol Çivici Çebi Grup’a nezaket ziyaretinde bulundu.
Ankara’da CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile görüşmeden dönen Erol Çivici’nin ilk durağı Çebi Grup bünyesinde yayın yapan Gündem Gazetesi oldu.
Çebi Grup Ceosu Yasin Hamzeçebi ile gündeme dair sohbet eden Çivici, Gündem Gazetesinde göreve başlayan Gazeteci Hüseyin Orhan’a da hayırlı olsun dileğinde bulundu.
Yasin Hamzaçebi ve Hüseyin Orhan ile gerek ülke, gerekse bölgenin ekonomik, sosyal ve siyasi gündemi üzerine fikir alışverişinde bulunan Çivici, belediye başkanlığı aday adaylığı sürecindeki çalışmaları ile ilgili de bilgiler verdi.
Kdz. Ereğli’ye en iyi hizmeti vermek için yola çıktığını ve Ereğli’yi ekibiyle birlikte yeniden inşa edeceğini kaydeden Erol Çivici, belediyeciliğin sadece yol, kanalizasyon gibi hizmetlerle çöp toplamaktan ibaret olmadığını ve bu anlamda Ereğli’de büyük bir eksikliğin bulunduğunu söyleyerek, “Şeffaf ve katılımcı bir belediyecilik anlayışı ile Kdz. Ereğli’ye hizmet etmek için yola çıktık” dedi.
Çebi Grup Ceosu Yasin Hamzaçebi’de Erol Çivici’ye çıktığı yolun zor ve dikenli bir yol olduğunu hatırlatarak, “Kdz. Ereğli hizmetin en iyisine layıktır. Size bu yolda başarılar diliyorum” dedi ve nazik ziyaretinden dolayı teşekkür etti.
Erol Çivici, Gazeteci Hüseyin Orhan’ın Gündem’de göreve başlaması ile ilgili olarak da, “Hüseyin Orhan bu bölgenin en eski ve deneyimli gazetecilerinden biridir. Özellikle siyaseti iyi koklar. Güçlü olduğuna inandığım Gündem Gazetesine katkısının bulunacağına inanıyorum. Sevdiğimiz bir dostumuzdur” dedi.
Hüseyin Orhan’da bu güzel düşüncesi ve güzel temennileri için Çivici’ye teşekkür etti.

Güncelleme Tarihi: 19 Eylül 2018, 20:03
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER