Çivici’den önemli açıklamalar!

Çivici’den önemli açıklamalar!

Çivici’den önemli açıklamalar!

Cumhuriyet Halk Partisi Karadeniz Ereğli Belediye Başkan Adayı İşadamı Erol Çivici, parti içi birlikteliğin önemli olduğu bu günlerde belediye başkan adaylarının, ilçe yönetiminin, milletvekilinin, genel merkezin, tek yürek halinde birlikte çalışmalarının olması gereken tablo olduğunu kaydetti. Çivici açıklamasında ayrıca Karadeniz Ereğli’nin Belediye Başkanı’nı seçerken, farklı partilerin seçmenlerinin mutabakatının alınmasının kentte özlenen birlik ve beraberliği getireceğini vurguladı.
Cumhuriyet Halk Partisi Karadeniz Ereğli Belediye Başkan Aday Adaylarından Erol Çivici, parti örgütleri açısından günümüzdeki tek sıkıntılarının bazı arkadaşlarının aday adaylıklarında net kararlarının henüz ortaya çıkmaması olduğunu kaydetti. Bu durumun kendileri açısından da bir sıkıntı yarattığını belirten genç siyasetçi; “Bazı noktalar netleştikten sonra çalışmalarımıza hız vereceğimizin bilinmesini isterim.”, dedi.
İki hafta önce Ankara’ ya giderek partilerinin genel merkezinde üst düzey yöneticilerle görüşmeler yaptığını doğrulayan Çivici, CHP yönetiminin ülke genelindeki tüm yerleşim birimlerindeki aday adaylarını sırayla davet edip görüşmeler yapmasının, partilerinin bu seçimlere verdiği önemi ortaya koyması açısından önemli olduğunu ifade ederek kendisinin de birçok kez genel merkezlerindeki görüşmelere davet edildiğini ve fikrinin sorulduğu her konuda yorumlarını paylaştığını söyledi. “Partimin üst düzey yöneticilerinin, CHP’nin yakın gelecekte genç ve aktif isimlerle yoluna devam etmesi yönünde mücadeleye girmesi, Türk kamuoyunun genel kanısı.”, diyen Erol Çivici, bu kanı içinde de genel merkezlerinin her bir aday adayına ayrı ayrı teveccüh gösterdiğini, CHP açısından geleceğin bugünden daha iyi olacağını gördüklerini kaydetti. “Yeter ki bize lazım olan bütünlüğü zaman kaybetmeden tesis edebilelim.”, diyen Çivici, Karadeniz Ereğli’nin temel sorunları hakkında yorumlarda da bulunduğu sözlerini şu cümlelerle sürdürdü:
“İNSANIMIZ BİRBİRİNİ YEMEKLE MEŞGUL.”
“Karadeniz Ereğli’nin temel sorunları-küçük sorunları gibi bir ayrıma girmek yarar getirmeyecektir. Memleketimizin çok sorunu var. Bunların büyük çoğunluğunun temelinde de ekonomi olduğu aşikar. 90’lı yıllarda çok sayıda sac tüccarının olduğu ilçede sac ticareti bitti. Bugün de, daha birkaç yıl önce Karadeniz Ereğli Belediyesi’ne iş yapabilme müracaatında bulunan ve yetki belgesi alan 240 müteahhit varken bunlardan sadece 50’si tam anlamıyla iş yapabilecek noktada kaldı. Bu sorunları ekonomik gidişatın kötü olmasına bağlamak mümkün olsa da birçok sektörde de maalesef insanlarımızın birbirlerini yemekle meşgul olmalarından bahsetmek gereksiz olmayacaktır. İşte bu sebeple sürekli birlik ve beraberlikten bahsediyorum. Bu birlik ve beraberliği önce biz kendi aramızda oluşturup Karadeniz Ereğli’nin yerel yönetimini elde ettiğimizde, ilçenin ta-mamına da bu duyguyu aşılamak için mücadele edebiliriz.”
“HER PARTİLİYE İHTİYACIMIZ VAR.”
 Açıklamasında CHP Karadeniz Ereğli İlçe Örgütü’nde çok başlılık olduğu ve bunun da yarar getirmeyen bir durum olduğuna yönelik olarak kendisine de yorumlar yapıldığını belirten Belediye Başkan Aday Adayı Erol Çivici, bu durumun aşılabileceğini, CHP’lilerin 2019 Yerel İdareler Seçimleri’ni Ereğli’ de kazanması gerekenlerin kişiler değil, Cumhuriyet Halk Partisi olduğu gerçeğini bildiklerini söyledi. ”Ben bu gerçeği partililerimden de duyuyorum ve duyunca da mutlu oluyorum.”, diyen Çivici şu görüşleri sundu: “Neticede çok önemli sorunlar olduğunu düşünmüyorum. İlçe yönetimi partimize yeterince sahip çıkıyor. Bütün partililerin önce ilçe yönetimine, sonra da aday adaylarına eşit derecede sahip çıkması gerekiyor. Karadeniz Ereğli Belediye Başkanlığı’nın kazanılması hedefinde birleşmek gerekiyor. Bizim hedefimiz kişisel amaç ve çıkarlar için mücadele etmek değil. Biz eğer bir göreve talip olmuşsak, bu, öncelikli olarak partimizin bir yerlere gelebilmesini sağlamak adına atılmış bir adımdır. Herkes buna inandığı gün CHP hak ettiği başarılara ulaşacaktır. Bundan tüm partililerimiz emin olsun. Ben de ekibim de bu yönde mücadeleye hazırız. Partimize ve Karadeniz Ereğli’ye yakışan bir ekiple yola çıkıyoruz. CHP’ye yakışan söylem, duruş ve projelerle yola çıkıyoruz. Bu yolda herkese, her partiliye, hatta her bir oya ihtiyacımız var. Biz ortaya koyacaklarımızla sadece kendi partililerimizin değil, diğer partilere mensup hemşehrilerimizin de güvenini kazanacağız. Bunu göreceksiniz. Halk bize güvenecek. Yeter ki biz bir araya gelelim ve birbirimize sımsıkı sarılalım. Hırsla bir yere varılmaz. Sadece kişisel hedefleri ortaya koyarak bir başarı elde edilemez. Hedefler ortak noktada, yani CHP’de buluşursa zafer elde edilebilir. Ben hedeflerimize de zafere de inanıyorum.”

Haber Kaynağı, Hüseyin Orhan

Güncelleme Tarihi: 05 Ekim 2018, 16:25
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER