'Çocuklar üşümesin, eğitim devam etsin' projesi

Kdz. Ereğli Belediyesi'nden ‘Çocuklar üşümesin, eğitim devam etsin' projesi

'Çocuklar üşümesin, eğitim devam etsin' projesi

Zonguldakın Ereğli ilçesi Belediyesi ihtiyaç sahibi vatandaşlara gıda yardımlarını sürdürürken, okul çocuklarına yönelik, ‘Çocuklar üşümesin, eğitim devam etsin adlı bir proje başlattı.
Kdz. Ereğli Belediyesi, ihtiyaç sahibi vatandaşlara gıda, giyim ve eşya yardımlarını sürdürüyor. Eylül ayında ihtiyaç sahibi öğrencilerine kırtasiye ve okul çantası yardımının ardından gıda ve giyim yardımlarına da başlayan Belediye Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü, köy okullarını kapsayan ‘Çocuklar üşümesin, eğitim devam etsin projesi kapsamında giyim yardımlarını sürdürüyor.
‘Çocuklar üşümesin, eğitim devam etsin projesi kapsamında köy okullarına giyim yardımında bulunduklarını kaydeden Aksoy, bu kapsamda 13 öğrencili Aydınlar Köyündeki ilköğretim Okulu öğrencilerinin kışlık giyim ihtiyaçlarını belediye personeliyle öğrencilere teslim ettiklerini belirtti.
Kdz. Ereğli Belediyesi Gençlik ve Çocuk Meclisi aracılığıyla ihtiyaç sahibi öğrencilere gıda, giyim ve kırtasiye yardımlarında da bulunduklarını hatırlatan Aksoy, eğitime olan katkılarının devam edeceğini ifade etti.
Öte yandan Gıda ve Giyim Bankasından 3 ayda bir dağıtılan düzenli gıda yardımı ile birlikte giyim yardımlarının da sürdüğünü vurgulayan Belediye Sosyal İşler Müdürü Mehmet Aksoy, zor durumdaki ihtiyaç sahibi yoksul vatandaşların da ev eşyalarını evlerine kadar teslim ettiklerini belirtti.

haber

Güncelleme Tarihi: 25 Ekim 2017, 15:12
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER