Çocukları üşümesin diye gönüllü oldular

Çocukları üşümesin diye gönüllü oldular

Çocukları üşümesin diye gönüllü oldular

Zonguldakın Ereğli ilçe Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğünün sürdürdüğü, ‘Okul Çocukları Üşümesin Projesi kapsamında bir grup gönüllü bayan, kendi imkanlarıyla ihtiyaç sahipleri çocuklara, kazak, şapka, bere, atkı, eldiven ve yelek ördü.
Belediye Başkanı Hüseyin Uysalın ziyaret ederek çalışmalarını incelediği gönüllü bayanlar, Öncelikle bize yer ve imkân vermenizden dolayı teşekkür ediyoruz. Hepimiz birer gönüllüyüz ve aile gibiyiz. Başkanım sizde bu ailenin bir parçasınız. Biz her zaman sizin desteğinizi gördük dediler.
Örülen ürünleri inceleyen Başkan Uysalda bu ürünlerin ihtiyaç sahibi çocuklara ulaşacak olmasından dolayı çok sevindiğini belirterek, Sizlerle gurur duyuyorum. Duyarlılığınızdan dolayı hepinize tek tek teşekkür ediyorum. Belediyemizin tüm imkanları sizlere açık dedi.
Hatıra fotoğrafı çekilerek sona eren ziyarette, Belediye Başkan Yardımcıları Esra Alpago ve Atilla Bulak ile Sosyal Yardım İşleri Müdürü Mehmet Aksoyda hazır bulundu. Örülen giyim malzemelerinin ihtiyaç sahibi öğrencilerine dağıtılacağı belirtildi.

haber

haber

haber

haber

Güncelleme Tarihi: 08 Şubat 2018, 15:22
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER