Çorumluoğlu yapılacak çalışmaları yerinde gördü!...

Kaymakam Çorumluoğlu yapılacak çalışmaları yerinde gördü 

Çorumluoğlu yapılacak çalışmaları yerinde gördü!...

Ereğli Kaymakamı İsmail Çorumluoğlu, AK Parti İl Genel Meclis Üyesi Hüseyin Temel Engin ile birlikte Çiğdemli Köyü’nde incelemelerde bulundu.
Çiğdemli Köyüne yapılması planlanan çalışmaları hakkında ziyaret gerçekleştiren Kaymakam Çorumluoğlu ile İl Genel meclis üyesi Engin, köy muhtarı İsmail Aksoy’u mutlu etti.
Yapılan incelemeler ve köye kazandıracakları yenilikler hakkında bilgi veren İl Genel Meclis Üyesi Engin, Çiğdemli Köyün öncelikli olarak sorunları bir yıl içerisinde tamamlayacaklarını söyledi.
Çiğdemli Köyü muhtarı İsmail Aksoy’un taleplerini yerinde inceleme yaptıklarını belirten Engin, “Kaymakamız Çorumluoğlu ile birlikte yaptığımız ziyarette, köy sakinlerimizi memnun edecek çalışmalar yapılması için gerekli adımları attık. Yaptığımız inceleme ve aldığımız kararlarda Çiğdemli Köyü’nün öncelikli olan komşu köylerle bağlantı köprüsü yapılması, köyün mahalleleriyle bağlantı yolların yapılmasına karar verildi. Buna göre çalışmalar başlattık. Çiğdemli köyünün eksiklikleri bir yıl içerisinde sona erdireceğimize inanıyoruz. Yapılacak çalışmalar köyümüze hayırlı olsun.” Dedi
Köy Muhtarı Aksoy, Kaymakam Çorumluoğlu’na ve İl Genel Meclis Üyesi Engin’e göstermiş oldukları duyarlılığından dolayı teşekkür ederek, yapılacak çalışmalarla mutluluğunu dile getirdi.

Gündem

Güncelleme Tarihi: 11 Haziran 2020, 09:48
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER