Coşku, Seksendört ile sürdü

19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı coşkuyla kutlanırken, Osmanlı Çileği Şenlikleri kapsamında sahne alan Grup Seksendört muhteşem bir konser verdi.

Coşku, Seksendört ile sürdü

Karadeniz Ereğli Belediyesi tarafından düzenlenen, Uluslararası Osmanlı Çileği Kültür ve Sanat Şenlikleri kapsamında Grup Seksendört sahne aldı.

Erdemir Ofis Yolunda kurulan sahnede konser veren Seksendört, Ereğlilere harika bir akşam yaşattı. Grup Seksendörtün şarkıları ile coşan gençler, her şarkıya eşlik ederken doyasıya eğlendi. Yaklaşık 2 saat sahnede kalan Grup, kendi şarkıları dışında özgün ve geçmişten şarkılar da seslendirdiler.


Kdz.Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, gençleri çok sevdiğini belirterek, 19 Mayıs Atatürkü Anma Gençlik ve Spor Bayramını kutladı.

EREĞLİ BUGÜN, DÜNDEN DAHA GÜZEL

Uysal konuşmasında, Gençler, sizlerin heyecanını, sizlerin coşkusunu sizlerle paylaşmak, bizleri çok sevindirdi, çok mutlu etti. Çünkü bugün 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı. Sizlere çok güveniyoruz. Sizler yarınlarımızsınız, yarınlarımızı sizler inşaa edeceksiniz. Ereğli, bugün dünden daha güzel. Yarın sizlerle beraber çok daha güzel olacak. ifadelerini kullanarak izleyenlere ve Grup Seksendörte teşekkürlerini iletti. Başkan Uysal, Grup Seksendört üyelerine Osmanlı Çileği ve Elpek bezinden yapılmış kaşkol ile çeşitli hediyeler takdim etti. Konserin ardından yöresel oyun havaları eğlence doruklara çıkarken, gece havai fişek gösterileri ile son buldu.

Kdz. Ereğlide Uluslararası Osmanlı Çileği Kültür ve Sanat Şenliği kapsamında, etkinlikler 2 gün daha sürecek.

Güncelleme Tarihi: 19 Mayıs 2017, 22:05
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER