COVID-19 POZİTİF HASTA ÖNCE KAZA YERİNE ARDINDAN HASTANEYE GİTTİ

COVID-19 POZİTİF HASTA ÖNCE KAZA YERİNE ARDINDAN HASTANEYE GİTTİ

Zonguldak’ın Ereğli ilçesi babası Cevat Ö.n’ın kaza yaptığı haberini alan KOVİD-19 Pozitif olan ve karantinanın 4. gününde olan Temel Ö., evinden çıkarak önce kaza yerine ardından da ambulansı takip ederek hastaneye gitti. Anne Zübeyde Ö. ise oğlunun KOVİD pozitif olduğunu ama kimseye temas etmeden, arabadan inmeden kendisini bırakıp oğlunun eve geri gittiğini söyledi.

Kaza 19.00 sularında Gülüç Sahil yolunda meydana geldi. İddiaya göre Cevat Ö.’ın (54) kullandığı 67 TB 592 plakalı motosiklete Seyhan K.’ın kullandığı 81 AAE 982 plakalı otomobil çarptı. Çarpmanın etkisi ile devrilen motosiklet sürücüsü Cevat Ö. yaralanırken, sürücü için sağlık ekiplerine haber verildi. Olay yerine gelen 112 ekipleri yaralı sürücüye yaptıkları ilk müdahalenin ardından Özel Echomar Hastanesine kaldırdı. Acil Servise alınan Cevat Ö.’ın tedavisine başlandığı öğrenildi. Sürücü Seyhan K. ise ifadesi alınmak üzere Gülüç karakoluna götürüldü.

KOVİD-19 TEMASLISI OĞLU ÖNCE KAZAYERİNE SONRA HASTANEYE GİTTİ…

Meydana gelen kaza sonrasında babasının kaza yaptığı haberini alan KOVİD-19 POZİTİF olan ve karantinada olan Temel Ö., evinden çıkarak önce kaza yerine ardından da babasının yanına hastaneye gitti. Kaza yerinde babasının motosikletini alan Ö., Polislere kendisine yaklaşmamalarını, KOVİD-19 temaslısı olduğunu ve izin alarak evden çıktığını iddia etti. Hastaneye ambulans ile birlikte gelen Temel Ö., babasının hastaneye girişini yaptıktan sonra hastaneden ayrıldı. 

OĞLUM BENİ BURAYA BIRAKTI… KİMSEYLE TEMAS ETMEDİ…

Yaşanan olayda karantinadayken evinden çıkarak hastaneye ardından babasının motorunun yanına giden Temel Ö.’ın annesi Zübeyde Ö., oğlunun gerekli tedbirleri alarak kendisini hastaneye bıraktığını ardında da evine gittiğini söyledi. Zübeyde Ö. “Babasının Gülüç’de kaza yaptığını duyunca kimsemiz yok diyerek gitmek zorunda olduğunu söyledi. Yolda olduğunu söyledi. Tekrar aradı. Ambulansın arkasında olduğunu ‘KOVİD’liyim ama tedbirimi aldım’ dedi. Bende arabanın arkasına oturdum. Oğlumdan uzakta oturdum. Arkaya. ağzımda maske. Hiç arabadan inmedi o.  Beni bıraktı. Ben eşimle ilgilendim. O geri eve gitti. Kimseyle temas kurmadı. Sadece beni getirdi. Kaza yerine gittik. Eşimi ambulansa bindirmişler zaten biz gidinceye kadar. O hiç arabadan inmeden geri eve gitti” dedi.

Çekilen görüntülerde ise Temel Ö.’ın ambulansın geldiğinde babasını beklediği ve kaza yerinde babasının motorunu düzelttiği görüntülendi.

Güncelleme Tarihi: 21 Nisan 2021, 15:35
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER