"Cumhurbaşkanının gözü kulağı Ereğli'de"

AK Parti Kdz. Ereğli Belediye Başkan Adayı Erol Şahin gece demiyor günüz demiyor vatandaşın ayağına giderek sorunlarını dinleyip projelerini anlatıyor.

"Cumhurbaşkanının gözü kulağı Ereğli'de"

AK Parti Kdz. Ereğli Belediye Başkan adayı Erol Şahin seçim çalışmalarını aralıksız olarak sürdürüyor.

Yağmur ve soğuk havaya rağmen esnaf ziyaretlerini sürdüren Erol Şahin’e çalışmalarında İlçe Başkanı Fatih Çakır’ın yanı sıra partisinin yönetim kurulu üyeleri, Gençlik ve Kadın kolları üyeleri de eşlik ediyor.

Kap kapı gezerek halkın ayağına kadar giden ve halkın sorunlarını dinleyip projelerini anlatan AK Parti Belediye Başkan Adayı Erol Şahin, akşamları da mahallelerden gelen davetleri geri çevirmeyip ev toplantılarına katılıyor.

Erol Şahin dün akşam da Toyota’nın piyasaya sürülen 2019 model yeni Corolla’nın lansmanına katıldı.

Toyota Göktepe Plaza’da yapılan lansmana katılan Erol Şahin, buradaki törenin ardından mahallelerdeki ev toplantılarına iştirak etti.

Belediye Başkan Adayı Erol Şahin ev toplantılarında projelerini tek tek ve detaylı bir şekilde anlattı. Şahin’in Ereğli’nin belli bölgelerinde yapmayı hedeflediği tekstil atölyeleri ile kadınlara yönelik kültür gezileri özellikle bayanların büyük ilgisini çekti.

31 Mart tarihinden sonra Kdz. Ereğli’nin vizyonunun değişeceğine dikkat çeken Erol Şahin, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Kdz. Ereğli’ye olan özel ilgisini anlattı ve Erdoğan’ın gözünün kulağının Ereğli’de olduğunu belirtti.

Belediye Başkan Adayı Erol Şahin gecenin geç saatlerine kadar süren ev toplantılarının ardından evine istirahat için giderken güzergah üzerinde bazı kahvehane ve kafeleri de ziyaret edip çay içti ve vatandaşlarla uzun uzun sohbet etti.

Haber Merkezi

Güncelleme Tarihi: 14 Şubat 2019, 15:30
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER