Demirtaş: Kazanan Ereğli olsun

Demirtaş: Kazanan Ereğli olsun

Demirtaş: Kazanan Ereğli olsun

Zonguldakın Ereğli ilçesine bağlı Gülüç Belediye Başkanı Gökhan Demirtaş, Kdz. Ereğli TSO yönetimine aday olan Aslan Keleş ve ekibini makamında kabul etti. Keleş ve arkadaşlarına başarılar dileyen Demirtaş Kazanan Ereğli olsun dedi.
Gülüç Belediye Başkanı Gökhan Demirtaş, Kdz. Ereğli TSOnun Nisan ayında yapılması planlanan organ seçimlerinde aday olan Aslan Keleş ve arkadaşlarını makamında ağırladı.

Amaç koltuk değil Ereğliyi büyütmek olsun
TSO seçimlerin kardeşlik çerçevesinde bayram havasında geçmesini dileyen Demirtaş, amacın koltuk değil Ereğliyi büyütmek olması gerektiğini vurguladı. Demirtaş konuşmasında Ticaret be Sanayi Odası seçim çalışmalarını takip ediyoruz. Diğer adaylarda geliyor. Bizim temennimiz güzel bir seçim olmasını temenni ediyorum. ‘Kazanan Ereğli olsun, Ereğli ekonomisi olsun diyorum. Abi kardeşlik çerçevesinde, bayram havasında bir seçim olmasını temenni ediyorum. Sonuçta Ereğlinin gidişatı belli. Ereğli her geçen gün ekonomik olarak kötüye gitmekte. Ereğli ve Gülüç her ne kadar ayrıda olsa Ereğli bizim ilçemiz. Ereğliye yapılan her hizmetin bize faydası olur. Ereğliyi ekonomik, sosyal ve hizmet anlamında öne çıkmasını istiyoruz. Ben bu anlamda yönetime yeni gelecek arkadaşlara başarılar diliyorum. Allah yüzünüzü kara çıkartmasın. Amaç koltuk olmasın, kazanan Ereğli olsun dedi.

Gülüçte ki dokunuşu TSOda yapmak istiyoruz
Başkan Demirtaş ile Gülüç te birçok şeyin değiştiğini ve yapılan güzel çalışmaları takip ettiklerini belirten Aslan Keleş ise kendilerinin de Kdz. Ereğli TSOda aynı dokunuşu gerçekleştirmek istediklerini vurguladı. Keleş konuşmasında şu ifadelere yer verdi; Bizde sizin söyledikleriniz gibi aynı amaç için yola çıktık. Amacımız Ereğliyi büyütmek. Ereğli ve Gülüçü bir bütün olarak görüyoruz. Ereğlide istihdam olarak en büyük katkıyı sağlayan Gülüçtü. Gülüçün yeniden eski günlerine dönmesi şehrimizin eski günlerine dönmesi anlamına gelecek. Birlik, beraberlik ve uyum içerisinde çalışma amacıyla yola çıkmış, kendi işinde başarılı, şehrin sorunlarını kendi sorunu olarak gören tüm zamanını ve eforunu şehrin büyümesi için harcayabilecek olan bir ekibiz. TSOnun 15 Nisanda organ seçimleri var. Ciddi bir rekabet var ve bu rekabet kaliteyi getirecektir. Bunun sonucunda güzel şeyler ortaya çıkacaktır. Her kes bu amaçla çalışıyor. Sizler burada yakından takip ettiğimiz belediye başkanlarımızdan bir tanesisiniz. Güzel işler yapıyorsunuz. Gülüçte birçok şeyi çok kısa sürede değiştirdiniz. Bizde aynı dokunuşu TSOda yapmak istiyoruz. Birçok şeyi değiştirebileceğimizi düşünüyoruz. Sizler bunun en güzel örneklerinden bir tanesisiniz. Seçilmişler olarak birlikte çalışacağız. Hepimizin amacı aynı, bu şehri büyütebilmek. Gülüç Ereğli ile entegre olmuş durumda. ‘Bu şehri nasıl büyütebiliriz? bununla ilgili oturup konuşacağız. Sizlerde bizi ve arkadaşlarımızı yakinen tanıyorsunuz. Diyalog ile birçok problemin üstesinden gelebileceğimizi düşünüyoruz. Biz bir güç olursak istediklerimizi Zonguldak ve Ankaradan alabiliriz.
Demirtaş, Keleş ve ekibi ile basına kapalı bölümde bir süre sohbet etti.

haber

haber

haber

haber

Güncelleme Tarihi: 12 Mart 2018, 11:19
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER